lakás kis szigettel mini világítótoronnyal csónakkal autóval(csak azt nem tudom az minek)
csendes és nyugató éjszakákkal+hurrikánnal (ami miatt újra kell építeni a házat)eladó!!
Láttam egy hírdetés mellett: Kék színű volkswagen golf eladó. 15km-ert futott jó állapotban, csak hátramenetben és 1 -es fokozatban használt.
Minou vegyél tankot! Tiszteletet parancsol az utakon, nem te leszel totálkáros egy ütközéskor, egyhelyben megfordul és a senki sem fog izmozni melletted a csúcs verdájával! Viszont sokat fogyaszt, de ha már ilyen szigeted van, futja rá!
nagyon komoly :) ha nyernék a lottón,tuti vennék magamnak egy ilyen kis szigetet.Saját strand,nincs tömeg,koktélok,barátok...állandóan bulikat rendeznék rajta :D
már ide is kirakták a szerény telkemet ?
szeretnék odaköltözni. a kocsiról akár le is mondok
Akarom mondani már nem interneteznék itt...bocsi:-)
Ha ilyen tutajom lenne,asszem már interneznék itt...
Fangore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Te, kis p***csa, hiányzik a photoshop? Te kis q***va? Minek ezt felhozni?! Találkozzunk!
Jó, hogy vn kinek ilyenre is van pénze.Csak azon csodálkozom ,hogy de még egy barom sem írta ,hogy Photoshop.
király lehet!!!Ha az én szigetem lenne építenék egy vidámparkot...vagy valami királyat!!!