hogy halnátok meg az egészen!nem buzi,nem pedofil,nem csúnya!undorítóak ti vagytok!tudjátok mit ha annnyira fáj h michael jackson mennyire tehetséges,lőjétek le magatokat!:@
Juzunak és Huligán95nek üzenem: Nem pedofil.Az a gyerek aki állította, hogy látta, hogy a testvérét zaklatta hazudott.. Az apjuk találta ki az egészet.Addig verte a gyerekeket amíg nem mondja ezt a bíróságnak.Később bevallotta, hogy ő találta ki az egészet.Mindezt a pénz miatt tette.És máig is börtönben csücsül.
Amíg élt Jackson az emberek csak bántani tudták.Szégyellhetitek magatokat.
Ez 1 ocsmány pedofil buzi... Le kéne lőni...
Hallottátok már a zenéit? Meg a klipjeit láttátok már? Amit ez művel az már szánalmas...
Elmondom, hogy Jacko nem kifehéríttette magát, ez amolyan "urban legend", (ill. igen, de nem azért mert neki a fehérség tetszik) ,egy nagyon súlyos bőrbetegsége van "vitiligo"-nak hívják, ilyenkor a bőr foltokban elveszti a pigment anyagát, amitől fehér lesz foltosan, ezért sokan pár injekcióval teljesen fehérré teszik magukat, még mindig izlésesebb, mint hogy foltos. (az orrát már megcsináltatta, és elcseszték az orvosok)
na és ha még hozzávesszük h eredetileg néger volt...
szerintem ez egy szörny.... miért kellet neki kifehérítenie a bőrét? azt hitte, hogy máshogy("eredetiben") nem tud érvényesülni? hát ha tényleg tehetséges! és én nem állítom, hogy nme az. mert az! de nézd meg: Chuck Berry, Louis armstong, talán nem tudtak? miért kellett megtagadnia a kilétét?
most melyik képen van kifestve? mert szerintem mindkettőn, csak van pár év a kettő közt
csontvázat kéne a második hejen mutogatni
rémálmaim leszenek!!!már ha egyáltalán fogok tudni aludni!!!ezek után...ajaj,félek!!!:-D
Maratoni virrasztásom elkezdődik...
Egy szép fekete srácból lett egy ronda fehér nő.