rajzoljatok má kékel és tegyétek le és vegyetek fel rózsaszint és azzal kezdjetek el rajzolni és mielött még elkezdenétek lefényképeznek titeket!! ja és rajtam kivül ki halott a VONALZÓRÓL??????? gyerekek az emberi logika!!:S puszy!!
arra nem gondol senki hogy eddig kékkel rajzolt és most rózsaszínnel??? de gyébként szerintem is maci, ja és ha ez egyenesre sikerült nem hiszem hogy kamu
tuti kamu!!! egy:amit előttem többen is mondtak:rózsaszín filccel kéket kettő:hasonlítsátok össze a többi vonallal.egy vonala se ilyen egyenes
Szerintem ezt a szájában szokta érezni.
Nemazér de ez télleg photoshop, mert azér kéket rózsaszínnel....
Nem, szerintem ez egy maci.. de komolyan! a lába, és a karjai készen vannak, és most a feje jön, csak megfordította :) hát nem?
a lapra az van írva hogy család. biztos ezt látja otthon:)
rózsaszín filccel kéket. láccik h nem igazi
Sztem is vmi rakéta féle lehet majd belőle de hogy milyen szép a körme.... :DD ari:D
A kislány csak egy Szojuz-3 rakétát rajzol!
Nahát erre már nem is érdemes reagálni.... Vajon mit rajzolhat????? Mint az oviban... Minden az, aminek látszik igaz? És ha most vlk leszól, az beteg, mert tisztán látszik, h még nem fejezte be a rajzot, és ha kész lesz, akkor az nyílván nem egy bazi nagy f.szt fog ábrázolni..... Csak 1 kislány a francba már....