télleg kibasott a tokio hotel(nyomi emosok)egyébként a kép jó
Minyá jön megint egy nagy eszü és azt mondja "ez tuti photo shop"
www.fircsi.gportal.hu ^^ itt lehet THról beszélni:)
Slipknotos barátunk lehet, hogy egymástól függetlenöl írta a hozzászólásait. Pl: fúj téliszalámi! Utálom a kocsog hódokat! (csak nem valószínű) Ruthie: szerintem nem egy egetrengetően nehéz dolog csinálni egy új regisztrációt csinálni...
MOST HOGY JÖN IDE A TH MEG AZ EMO????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SlipKnoT Csordy: Te f @sz! Mi köze van az EMO-nak a TH-hez? Mert semmi az égvilágon! Úgy hogy lehet koppani a hüeségeddel együtt az EMO-ról!Thx
PFUJJ PFUJJ TOKIO HOTEL!!!!!!!!!ROHADJANAK MEG A B*ZI EMOK!!!!FUCK TH!
TH fan, én meg azokat nem értem, akik divatból csinálnak valamit, pedig ki nem állhatják...
bocee Vidra de én utálom a TH-t ezzzel az a bénaságmert nem lehet megváltoztatni a nevedet,egyébként én csak divatból szerettem semmi másért,rühellem őket.Mondjuk te meg nagyon rosszindulató vagy!!Miért??Azért én se fikázok le embereket ha azt mondják,hogy szeretik ezt meg ezt.És nem is értem azokat az embereket akik ilyeneket csinálnak.
en nem szeretem a th-t, de semmi bajom azokkal akik szeretik.... egyebkent nem kene senkit se annak alapjan itelni hogy melyik a kedvenc egyuttese.... es a keppel kapcsolatban:szerintem nem lett volna muszaly a viz alatt ulni, konnyebb lett volna elmenni egy nudista strandra :p... de azert jo a kep! :)
@@tina@@, én azokat nem szeretem akik lefikáznak azért mert nem szeretem.
csak hogy tudd nem illik vkit lehülyézni az alapján hogy mien együttest szeret!
miért én is szeretem a Th-t TOKIO HOTEL 4 EVER!
Hol szoktak a csajok ilyet csinálni? :)P Brigitte13 és ThFan hülye. (Utóbbi azért mert közli is hogy th fan bleeee)
húú ma láttam egy olyan videót hogy a csaj meg a pasi éjszaka beugrottak a vízbe közben a medence alatt volt egy bár...
és ettől még nem áll fel nekik????