a képen Win98 van, ami tényleg sokszor lefagyott
Ctrl Alt Gr Delete és ott az ablak egy kézzel
Én a másik Del. gombot szoktam használni.
Ez rééégi kép... manapság azéé máár a Windows sem annyira x@r..
juj na a windows is vett és nem fagyott le amugy a nevedet nem hagyta máshogy írni:D
szahrvasmarha lehet benne vmi.mer a régi gépemen volt már mindenféle windows és azokat nem vettük hanem feltört volt mind és néhányszor lefagyott meg kék halál stb de most ez ami van ez vett és még nem fagyott le..remélem igy is marad:)
megfigyeltem, h általában azoknak szokott lefagyni a windows, akiknek feltört windows-uk van, gyenge hardware-el. nekem boltban vásárolt lap topom van 1.4-es procival, adtak hozzá xp home-t, és másfél éve folyamatosan használom, soha nem fagyott le. akinek lefagy, az nem tudja karbantartani a software részét a gépnek... nem csak használni kell a gépet...
Miért kell mindig fikázni a vindózt, nekem sose szokott lefa
nekem kell egy ilyen szerkentyűűűű:DDDDDDDDD
ismerős:) csak ma 3 szor kellettt volna:D
miért kellett ekkora valamit csinálni, amikor van ctr, alt meg del gomb közelebb egymáshoz.
CTRL és az ALT lábacskája 1,5mm-rel hoszabb, igy korábban nyomódik meg mint a DEL. Persze nem baj, hogy ezt nem tudtad, hiszen nem minden darabhoz mellékelik a teljes műszaki leírást.-))))))))))
ezzel aza baj hogy a deletet akkor kell lenyomni, amikor már a ctrl, alt le van nyomva...
valaki írja már meg, hogy mi a jobb a windowsnál, mert én sem értem mit köpködik annyira...
Egyszer már kérdeztem: nem lehetne a három gombot egyetlen ctrl-alt-del gombbal helyettesíteni?