Drágáim!Ilyen sötétséget még az életben nem láttam!!!Büntetésből írja, te szerencsétlen???!!!Ez egy felhívás a szőrmebunda ellen!Lefordítom:Inkább meztelen vagyok, minthogy szőrmét viseljek!És felhívom a figyelmeteket erre a honlapra:www.peta2.com/takecharge_watch!Az ilyen sötét emberek miatt tartunk még mindig itt!Gondolkozzatok már!Nem az kéne hogy lejöjjön ebből, hogy milyen jó segge van, stb...!
"Inkább leszek meztelen, semmint hogy bundát viseljek!" -Hmm. Remélem mások is követik a példát...
Barmok!Az almát,a tudás almáját senki sem szakítaná le.Az is ott van mellette.
Okos Gicus, az annak a kampánysorozatnak a része, ahol modellek meztelenül mutatkoznak, ezzel tiltakozva a szőrmeáruk ellen! Ha már helyre akarsz másokat igazítani, akkor arra figyelj, h ne hülyeséget írj! És tényleg helyes a lány!
én tudok de nem vok srtéber te barom gicus FUCK
nem érfekel mit írt és mit nem a néni jó
jajj igazadvan Gicus mi nemtudunk mert én jó csaj(meg atöbbi lány rejtad kívűl)és a pasik (biztos )hogy jón néznek ki de neked mért is kell kimenni hisz csúnya vagy!Bocsi tuod a legjobb barát mindíg megmondja az igazat
gicus, ha valaki nem tud angolul, akor is megfigyelhetné, hogy ugyanaz an felyrva, akármi is az...
Gicus, tudjuk jól, hogy az a csaj nem tanárnő, de miért kell elrontani a szép álmot...? Hűűűűűűű, de micsoda tanárnő lenne belőle!
um.. az ott nem a tanár, ha valaki elolvasná a táblát. az a lány büntetésből írja azokat! TUD ITT VALAKI RAJTAM KÍVŰL MÉG ANGOLUL??
Ha egy ilyen nő lenne a matektanárom akkor csak 5-ösöm lenne.
na ettől a tanárnőtől lennék rosszul, kis cemende
Na ilyen tanárnénit szeretnék....... !!! :) :P
Nála akarok tanulni!:) A középsuliba volt a magyartanárunk egy fiatal szőke csajszi!Bolondultunk érte!:)
icecat: nyissunk egy új iskolát;)
pasi is legyen ugyanebben a ruciban! :-O