Flamel, te a legundorítóbb embertípus vagy, akit a Föld a hátán hord.Nézd meg a videókat, menj fel a PETA honlapjára; peta.com; itt mindent megtalálsz, és csak képzeld magad a helyükbe.Lehet, hogy kicsit meg fog változni a véleményed...bár nem is tudom.
DR.Kepmester, kis hozzaszolasod elarulta iqdat, 1x ne kialabj, illetlenseg, 2x tanulj meg HELYESen irni, 3x inkabb maradj a suliban ott OSSZAD !! :D az eszt... a masik eleg durva dolog azert allatot tenyeszteni, hogy azt megnyuzhasd a szoreert, egyet ertek... ha valamit a husaert tenyesztenek, az jogos, mert azert kell hogy taplalkozzunk, de a szorme nem elettfontossagu cucc... na bumm
Sztem ha egy állatot külön a szőréért tenyésztenek nevelnek akkor nem kegyetlenség leölni érte. Tudom, hogy ezért sokan utálnak, de a húst is megeszitek, tudnátok hús nélkül is élni, mint ahogy ők is bunda nélkül. Amúgy 10 évesen nagyon sokat tudhat bizonyára az életről otthon meg eszi a csülkös csülköt kb.
Briggitte13 felszólalt. Mintha az elefánt azzal büszkélkedne, hogy milyen kicsi méretű. Valaki tűntesse el a vicclapról ezt a buta libát!
Alvinka! minek kötsz bele a helyesírásába? tán másba nem tudsz, mert igaza van? 10 évesen sztem te sem írtál sokkal heJesebben :P ;)
Alvinka! Na ezt jól megmondtad!:D De igazad van,egyet értek,és igaz ami igaz,sajnos manapság vmi iránt a figyelmet csak így vagy hasonló képpen lehet felhívni:(
csak az egyik szőke, miért rakod többes számba, brigi? Bár lehet, hogy a barna festi
Dr. Képmester Ha már ott tartunk hogy szőkék, akkor legalább figyelj oda miket irogatsz be. Szegény Albert forog a sírjába ha ezt meglátja: Eisteyn. Drága istenem ha ilyen nagy dolgot akarsz leírni akkor nézz utánna, hogy hogyan is kell. Mert így kell: Einstein. A másik. Boncsátok???? Édes istenem (pedig ateista vagyok) nézd már meg azt a qrva helyesírási szótárt: bontsátok, így kell írni. Ha ilyen helyesírással akarsz állatvédő lenni akkor elsőként védd meg magadat a magyar tanároktól. :D
Dr. Képmester! Egyet értek. Bár már csak brutálisabb úton lehet majd megoldani.
egyetértek képmesterrel... Valóban kellemetlen, hopgy csak ilyen eszközökkel lehet felhívni a nyilvánosság figyelmét erre a kegyetlenségre...
Én is olyasmi vagyok :) nézzétek meg a holapom www.gportal.hu/agacska
IGEN CSAK AZ ÁLLATOK !SZEGÉNY ÁLLATOKAT VÉDNI KEL TI BARMOK ,GYILKOSOK CSAK ARA GONDOLTOK ,HOGY HOGY NÉZTEK KI ÉS 10 ÉVES RADNAI ZSÓFI NEVŰ BUDAPESTI KÖRNYEZET VÉDŐNEK KÉSZÜLŐ LÁNY MONDJA EZT! ÉS AZ IS HÜLYE AKI ASZŐKÉKET SZEKÁLJA, ÉS HA VAKI SZŐKE NEM TEHET RÓLA ÍGY SZÜLETET ÉS KÜLÖNBEN EISTEYN IS SZŐKE.ÉN IS AZ VAGYOK NE BONCSÁTOK DARABOKRA A DOMINÓ EFEKTUSTT! címem:radnaizsófi80@freemail.hu
És csak a szőkék viselnek papírt magukon
Összesen: 14
[1]