A csajsz kezében egy Nokia N70 van XD
De azé asse baj h pasi a képen az az ember
tök más az eredeti szöveg mint a képaláírás
hülyék vagytok benne van a szövegben hogy ez csak illusztráció
Ja nem nagyon vette fel a cseppformat a hugy...
ez kamu, próbááljatok meg akár aztóból 100 körül üvegből vizet önteni! Kissé elporlad apró cseppekre, és ilyen brunzrúd nem nagyon keletkezhet sehogy, legalább is amennyire a fizikát ismerem...
Regge ez jó...de mikor mi föntvoltunk télitúrán hegyekben, egy óra alatt mínusz 15-ben is megfagyott a hugyunk...lehet túl sok sütit ettünk elötte XD vagy csaksóhiányosak voltunk/vagyunk XD
öszintén... repülögépen 10 000 magasban (ha a földön 15°C van) akkor - 35°C van de Bizonyitott tény hogy az emberi vizelet tartalmaz sot... ami azt jelenti hogy nem fagy meg csak kb -250 °C körül... de viccnek jó
lol!!! csak gondoljatok bele!!! Belédáll 1 szál húgy!!! no ez azért odab.sz
Erről már hallottam és olvastam is hülyeség az egész akit érdekel az utána nézhet a Legendavadászat című könyvben!
én előszőr azt hittem, hogy ez egy gerely...mert akkor ég lenne esélye,mivel kicsit eldőlt simán beleálna így egy gerely...de hogy vizeelt lenne.....mind1
ha a wc-be hu&@*zok az se marad egybe...pláne nem néhány ezer méter magasból. de viccnek jó
fantos biztos megfagy olyan magasba -10-30 fokok vannnak
húúú...láccik rajta a halottalázás...fel van húzva a szoknyája...valaki disznókodott egyet...
Még ha állna, mert úgy szurta át, hogy a földhöz szegezte, nem ??