Ne! Nem kell elmagyarázni! Már felfogtam!
külömben elmagyarázná valaki hogy ez a Tiurist Guy dolog honnan ered? Mert a poént azt vágom, de hogy kezdődött ez az egész?
Én is beírok már az összes ilyen képhez, nehogy lemaradjak a többi köcsög mögött: 1. Mindenki kérdezi, hogy ki ez a csávó. 2. Aricalypse megválaszolja 3. Kezd tele lenni a töke mindenkinek, miután ezt megtudták. 4. Aricalypse-nek szólnak be, és titulálják b*zinak, mert nem fogják fel, hogy a beírások nem akkor keletkeznek, amikor épp a képet nézik. 5. Mindezek után vannak, akik újra megkérdezik, hogy ez ki. Na ennyit a magyar netező táradalomról.
Van egy javaslatom, hogy ne provokáld a népet, vagy fűzd hozzá, hogy "Tisztelet a kivételnek" különben nagyon gyorsan abba a szituba találod magad, hogy a te kedves rokonaidat fogják szidni.
Én akármit küldök, nem teszik be, de ezt a s*ggfejet mindig. Már vagy százszor berakták! :@
Aricalypse egy magyar hapsi!! az o vegbelebe volt eloszor ez a pasi(és paraznalkodott sok máss képpen is..) És a neve nemkülönben: Péter!!
jajj,elfelejtettem hogy hívják nemkülönben?? mr. hányinger?
Ez már tényleg nagyon unalmas... Nem vicces! zért nem illik erre az oldalra... Hadd ne magyarázzam.
Mi történt? Aricalypse elfelejtett infót írni?
Hát,ez kezd kissé unalmassá válni..na jó eléggé....
Kár, hogy Kennedy-t lőtték le és nem őt.