parakaktusz : egyetértek bachussal, mert azt se tudod mit írt dominiqee, de tuti sérti a szőkéketP
amúgy a kép faxa
Ha valaki nem vette volna észre, a lovasnak ugyan az a feje, mint maga a kép. Valamit nem értek: ez egy chat oldal???????????
Na ezt jól megkaptam. De azt azért nem állhatom meg, hogy a Bacchus - t 2 c - vel írjuk fiacskám!
egy emberi fej van a képen meg Sárkányölő Szent György mint azt Szisza remekül meg mondta továbbá egy kocka is van még ott:D asszem ennyi de lehet vak vagyok és kihagytam vmit!
parakaktusz : Te tényleg szőke vagy. Csak egy szőke nem veszi észre ha valaki poént mondd. :D:D:D:D Bazz én is szoktam halandzsázni néha, és soha senkitől nem vártam még, hogy azt higyje van értelme annak amit mondok. De hát ha valaki ilyen baromi okos mint te, akkor nincs mit tenni... ki kell röhögni ( bebebeeeee nagy pofájúúú:PPPPP)
Szerintem dominiquee nem tudja lefordítani magyarra, ugyanis teljességgel értelmetlen mondatot írt le. Elég sok filozófiát meg teológiát tanultam ahhoz, hogy értsem és használjam a lenti szavakat (pedig szőke vagyok), de biztosíthatok mindenkit, hogy így ahogy van, csak dominique nagy arcáról tanúsknak.
Vazzeg, dominiqee! Várj csak! Beperellek! Ez diszkrimináció, velünk, szőkékkel szember!
dominiquee: és most mondd el magyarul is.
MI A LÓFÜTTY BAJOD VAN DOMINIQUEE!? LÉCCI ÍRD LE MAGYARUL IS!!! TENX!
anyád és apád ba**ásának furcsa pillanatai
egzisztenciám bázisának eszkatológiai manifesztációja,melyben feltárulkozik legbensőbb egóm kontextusának ontológiai fundamentuma... na az van a képen
Összesen: 18
[1]