Én csak egyszer párbajoztam, akkor is gitárban. Lejátszott valamelyikünk egy szólót, és azt kellett űberelni. Király volt! Talán az is belejátszik hogy níertem :P
_Egy_ revolverrel játsszák. A régi szabályok szerint, hatlövetűvel (nem ötössel.) Körbe-körbe jár, _egy_ lőszer van benne, és mindenki pörget, mikor sorra kerül. Bár, hozzátenném, az esetek mintegy 99 %-ban most már csak _ketten_ meccselnek, egyfajta párbajként. Én is játszottam... :-s
hát akkor nagyon értelmes lehettél ha ilyet játszottál.. sokra tartod az életed.. de sztem csak jó a fantáziád
Zsivány...azért ez elég csóró helyen játszhattad....jobb helyeken annyi stukker van, ahányan játszák, és mindenki a saját stukkerét tölti be először egy golyóval, aztán körbe mindenki bepróbálja hogy a golyó a csőbe jutottott e, aztán betesznek még egy golyót a tárba....és ezt folytatják addig amíg csak egy nem marad...egy, aki mindent visz....de persze van még ezer szabálya a dolognak....mindenesetre én nem játszanám...asszem :D
nem, elmondom. az oroszrulett lényege: a hatlövetűben 1 golyú van, mindenki körbeadja,a halántékánál meghúzza a ravaszt, és akinél eldurran, az vesztett:P vagyis meghal. namost itt ugyanez csak lufival, a lufi durran el fejlövés helyett
legó darabkák azok :P már ha jól látom...
basszus! csöve sincs!!! hogy lenne már a golyó igazi?!
az orosz rulettben csak egyszer lehet veszíteni:-) hehehehehhhhhhhhheeeeeee
Összesen: 11
[1]