Jah, szal női testet?! hát elég érdekes karja van annak a nőnek, akié ez a test... egyébként meg szerintem az más, aki a női testet látja meg elsőre... mondjuk leszbikus... ja hogy ez nézőpont kérdése?!
Meleg vagyok, igen és elárulom a szerkesztőnek én női alakit láttam meg elsőre csak aztán ahogy olvastam hogy "táncoló alakok" akkor vettem észre azt is -.-
Mellesleg miért baj az a kibaszott másság?
Mielőtt itélkeznétewk más felett éldát azt amit ő!
Nincas valami boldog életem!
Szívesen cserélnék akárkivel,
Rákos vagyok!
Kedves Vendég! Nagyon-nagyon szeretnék valami okosat írni Neked, de nem tudok! Viszont mindenképp akartam írni Neked erre! Tarts ki, és harcolj, és ha 1 % is van, akkor VAN! Minden jót Neked!
A másság meg nem baj, csak egy-két ember nem lát tovább az orránál, mások meg alap-modellnek tartják magukat . Aki nem olyan tökedelmes, mint ő, az ..... hülye! A vicces ebben az, hogy ő nem érti a dolgokat, és magyarázatként ez az egy jut eszébe: hülye a másik...
(Én magamban úgy hívom az ilyeneket, hogy "essszüjjje!!!" és marha bamba pofát kell vágni hozzá
így szokták kifejezni a dolgot.)
Már sejtem, hogy mit kéne látni. De ahhoz túl van rajzolva a kép.Ez viccnek lehet jó, de másnak nem. Ez nem melegség, hanem térlátás kérdése. Vagy valami más látási funkcióé.Én nagyon nehezen vettem észre mást a táncosokon kívül, pedig meleg pasi létemre az egyetlen dolog, amit képes vagyok megnézni egy nőn, az a melle.
Árulja már el valaki, hogy aki nem a táncosokat látja, az mit lát!
NEkem is időbe telt, míg mást is láttam a táncoló alakokon kívül, de ez jól is van így :)
Ő hát először nem is tudtam mit kéne néznem ezeken a táncoló alakokon.De amugy stimmel az eredmény XD de nem zavar ja a linkelt teszt meg hamis eredményt látott. Alig láttam meg az a lovat vagy mit.
tudok még egyet
http://opcsal.com/2010/12/01/01_12_10_nok_illuzio/
aki előbb veszi észre a másik dolgot mint a nők, az kicsit langyos
Az gáz, hogy nő létemre egyből kiszúrtam a melleket?
Nem annyira nagy gáz. Szerintem ezt a tesztet inkább fiúk részére találták ki, a "gay" szó miatt.
Örülünk, hogy örülsz, hogy pozitív lett a gay teszted.
Nem lepett meg, hogy elbuktam a tesztet.
Éppen hogy azokat vettem észre először. Más hasonló tesztek se jöttek ki jól, de ez nem zavar.
Összesen: 10
[1]