A mostani kultúra felső határát pengető egyének által feliratozott kép
Hugh Laurie és Jennifer Aniston együtt utaznak
En nagy House es megnagyobb Friends rajongo vagyok, de szerintem ez nagyon gyenge poen. Egyebkent a Friends ota (es kozben is) Jenifer Aniston sok jo filmben jatszott ugyhogy en nem irnam le ennyire, sot, ha a Dr. House nem lenne, akkor Hugh Laurie csak egy alig ismert szinesz lenne.
Na jo legyen, az az egy biztos, hogy en nem hallottam a Dr. House elott Hugh Laurie-rol pedig en sok filmet szoktam nezni, Jenifer Aniston-al mas a helyzet, ot sem ismertem a Friends elott, viszont a Friends elott nem sok szineszt ismertem egyaltalan.
Es ha nezem az imdb-n, hogy Hugh Laurie miket csinalt, hat igazandibol csak rajzfilmekben lattam, azaz hallottam a hangjat.
Na mindegy, lenyeg, hogy Jenifer Aniston sok oldalat ismerem, de Hugh Laurie-t csak Dr. House-kent tudom elkepzelni.
en mindkettot birom, bar Anistont csak a Jobaratokbol, Laurie-t meg csak a Dr House-bol ismerem, de ezekben zsenialisak. Majd egyszer megnezem oket mas filmekben is. Vagy csak siman elsimerem, amit egyebkent sohasem tagadtam, hogy a "filmszineszek-ismeretem" az atlag alatt van. De hat nem ismerhet mindeki mindent...
Hát azért... tudjátok... aki csak a Dr. House-ból ismeri Hugh Laurie-t, az most szépen menjen haza Fekete Viperát, Fry&Laurie-t, meg Majd a komornyik!-ot nézni. Minimum. Ja, és olvassa el A balek-ot.
Szerintem Jennifer még mindig ismert, mostanában még egész jó filmjei is készültek.
Jennifer még mindig jó nő House meg egy állat (de ennek mi örülünk
2002 Ki az a férfi Rachel (jóbarátok asszem) mellet?
2009 Ki az a k*rva House mellet?
Fordítása:2002-Ki az a pasas Rachel mellett?
2009-Ki az a r.i.b.i House mellett?
)Tetszik...valóban igaz!
Hát igen... Bár, nekem még mindig inkább Rachel jön be.
Összesen: 10
[1]