Nekem a kedvencem akkor is a Bugaci Lófingató, 96 fokos csirkepálinka xD
Kell a fogópálinka, amivel megfogják a disznót
az alja tiszta, a fogó meg kb műanyag.
Hát ha szabályosan főzték a pálinkát akkor 52 fokos, és az alkoholnak fertőtlenítő hatása van, tehát nem kezd el rozsdásodni a fogó. Meghát reméljük nem rozsdásan rakták bele
Ez még nem elég rozsdás... vagy a pálinka olyan erős, hogy lemarta a rozsdát róla?
Nah mellé, eggyel fentebbire gondoltam mikor válaszoltam
egyébként is elég műanyagnak néz ki az egész
Ki beszélt baktériumokról? Zoxigén van a vízben és a rozsdásodáshoz szükséges nedvesség is a vízben található, nem?
Azt az egy apróságot leszámítva, hogy a rozsdásodáshoz csak nedvesség és oxigén kell, SEMMI köze a baktériumokhoz
52 fok meg attól függ mivől, meg immor elég széles körben mozognak azok a pálinkák
Összesen: 6
[1]