írjál nekem ide olyan képek címeit ahol lesötétezted azt majd megyek segíteni! oK?
nézd meg ezt a képet: Ide lehet dobni az elektronikus leveleket. :DDD
:DDD!!!! igazad van! legközeleb nem rakok
ja te is tettél kettőspontot AZ EGÉSZ VISSZASZÍVVA
egyébként ez a görcs azt írja atiat:sötét vagy na most ez nem azt jelenti atiat azt mondta sötét vagy minek oda a kettőspont ennyire sötét ? de most komolyan elég égés
mér veszik le? tisztelt szerkesztőség:kérem atiat barátom hozzászólásait nem levvenni. köszönöm előre is de ezért a kérésért NEM ÁM LETILTANI!!!!!! :D
su beszólt a Valaki nagyon unatkozhatott. című képnél de megvédtelek!:D:D:D:D:D:D:D:D:D
egyébként Su-val ez azért van mert: minden képbe vagy hszólásba belekötött hát én is belekötöttem kiváncsi voltam a reakcióra és ez lett belőle HÁBORÚ akkor segítesz ? talán akkor abbahagyja neked nem kell semmi ilyesmiben segíteni?
b a z m e g leveszik a hozzászólásaimat
ok de egyépként mit is szólt be su???
:DDD ÉN MEGÚSZTAM! mikorran lessz fenn az msn-ed?
na má megin letiltottak a nem túl távoli jövő atiat9999999999: má megin
vagy valaki szemétkjedik és egy naon apró kül. van a nevetek között hogy szivasson téged nézd
@NÐRÄ$ 2006-06-07, 14:09 :DD atiat1 2006-06-07, 13:56 láttad már az új photoshop imádót írtam neki egy versikét mindenfelé betettem és a neve nemkülönben hokiloki jaj ne elkaptam a apocalypse kórt neeeeee jó kaptam oltást ellene @NÐRÄ$ 2006-06-06, 18:16 jah! az összes tg-s kép pfújj ra van értékelve. én nem értem a vicclaposokat... atiat1 2006-06-05, 18:44 MIKOR SZEDIK MÁ LE Tourist guy t mindenki utálja de azé fenn van @NÐRÄ$ 2006-06-02, 18:37 apocalypse :DD @NÐRÄ$ 2006-06