zajszűrős telefon. az eszem megáll. mi a fenének kell telefonálgatni zajban?
Ugyan, Su! Az a menő, ha valamit olyankor/úgy/azzal csinálsz, ami alkalmatlan rá. Például sms-t írni a nyomi billentyűzeten.
Ha rendesen szól a zene, mindegy, hogy milyen zajszűrő van a telefonban.
Nem lehet, hogy annyira hangosan kiabáltatok, hogy meghallottátok egymást?
egy zajszűrős telóval bárkivel!
saját tapasztalat... (a pogó közepén álltam és eltűnt a haverom, ugyan olyan telefonja van mint nekem és felhívtam és megtalált!)
Jó a kép, de szerintem hatásosabb lett volna, az IPhone telefont tették volna 2009-hez. Mert abban már van egy olyan funkció, kiegészítő opció, hogy egy öngyújtó (Zippo) és lángol. Direkt koncertre találták ki, hogy az milyen menő, miszerint a kijelződön van egy öngyújtó.
Ettől függetlenül a kép tanulságos.
Miért lenne hiábavaló? Ha valakit boldoggá tesz, hogy valamit felesleges dolgot vesz magának, akkor miért ne tegye? Attól, mert számodra felesleges, még nem biztos, hogy a másiknak is az. Ő ettől boldog. Ennyi.
igazából a dolog lényege az, hogy fényt kell gyújtani. régen dohányoztak az emberek, ma meg telefonoznak. igazából nem változott semmi, most is ugyanolyan hiábavalóságra költik a népek a pénzüket.
most vesszem észre lassan elérem az ezer komettet
az jelent valamit?
Aha. És ha azt írtam volna, hogy sokat járt a kezed...?
(Mint ahogy szőrmókseggnek is egész éjjel járt a keze a vesszején. Apropó, tudod, mivel foglalkozott?)
A perverz és a pajzán egyébként nem szinonimák.
És én még mindig öngyújtóval járok. Régimódi vagyok.
ilyen is de rég volt! (elsőzés)
de grt!
büszke lehetsz!
Összesen: 7
[1]