Képek téma:Jacko

2024. november 4.
Ma Gál névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés

Partnerek

Add to Google

Tab icon
Tab icon
Tab icon
Tab icon
Tab icon

Kategóriák

Fórum témáim

Képek

Képek >> Jacko

2009. augusztus 25 18:26:16

angyalka85

Csatlakozás időpontja: 2009.08.15
Üzeneteinek száma: 171

arra sosem gondoltál, hogy azért nem védte magát annyira, mert hiába tenné? ... így is megbélyegezték, mert irigyelték a vagyonát, amiért súlyosan megdolgozott. ez a szerencsétlen még a saját árnyékától is félt, nemhogy gyerekekhez nyúljon nem illő módon. és nem tudom milyen megbízható, hivatalos forrásokról beszélsz, mert ezt is valahol csak olvastad, és már el is ítélted a kijelentéseiddel, és ezzel a fotóval. ha te feltételeket szabsz, hogy ki érdemli meg a rajongásod, már megbocsáss, de nem kifejezetten a te kegyeidért vannak mások. ez az egész csakis a pénzről szólt! akkor mondd meg, hogy az a bizonyos megbízható forrás miért nem értesített arról, hogy az első botránya csak kamu volt? ... arról nem értesültél, hogy a már felnőtté vált kissrác bevallotta, hogy egyáltalán nem volt igaz az egész, és hogy az apja kényszerítette, mert így akart kilépni a nyomorból? ... és ha már annyira megbízható a forrásod, ezekről is tudnod kéne, és arról is, hogy a második botrányból kiderült, hogy egy kedves anyuka egy bűnöző volt, és visszaélt MJ segítségével. ezekről miért nem tudsz? nagyon nagy neve volt és van. és mindenki hasznot húzott belőle.

téged ki kérdezett te köcsög? először pofázol és utána olvasol? jellemző az ilyen balfaszra, mint te vagy. húzz el a bús picsába te geci!

mellesleg Angyalkának van igaza. MJ soha nem volt bűnösnek nyilvánítva bíróság által és addig amíg nem bűnös, addig ÁRTATLAN! akár tetszik, akár nem.

2009. augusztus 26 00:03:46

Jajj, angyalka, most olvastam végig a dumáidat, nem vagy te egy kicsit elmebeteg? Akkora eredeti? ökörségeket írsz, hogy az már szörnyű... Épelméjű emberke ezt a sztárvilág alkotta szörnyet semmire se tartja, jössz a Moonwalkerrel, meg a többi elmebeteg köré épített köcsögséggel, ugyan angyalom...

2009. augusztus 25 23:22:56

Angyalka, ha te ekkora rajongója vagy, akkor menj, látogasd meg a sírját, hullajtsál pár könnyet, meg élvezz el, ez a te dolgod, csak picit próbáljál mérlegelni... Milyen nyomorról beszélsz? Miafaszom az a Neverland? Tán valami gyerekeket szerető emberke megnyilvánulása? Egy nagy LófVszt!Egy teljesen elborult elméjű pedofil köcsög élete! Nyekeghet mindenki, hogy Jacko csak pénzpumpának kellett, meg hogy kihasználták, ugyan... Ehhez kellett egy J( húbaszmeg, elfelejtettem) Jajj Michael Jackson is.. Kellett egy vásári majom, egy totál elmebeteg idióta, hogy ezt végigjátsszák vele...

2009. augusztus 25 21:55:53

én nem vagyok rajongójuk. de nem is dobálnám őket semmivel. rkelly-ről viszont egyértelműen kiderült, hogy tényleg molesztált egy kislányt, és érdekes módon senkit nem érdekelt ..... (engem sem) csak az háborított, hogy bezzeg ő nem kapott akkora figyelmet, mindenki elnézte neki (no, nem mintha őt is annyira szeretném. hót közömbös ő is). ők is nagy arcok, de MJ az más ... Smiley mivel ő súlyos rész még most is a zenének, a világnak, könnyű támadni. most is ezt csinálja mindenki. a nevével akarják eladni a sok hazugságot. most jönnek azzal, hogy meleg volt, hogy gyógyszerfüggő volt (amit sajnos nem kétlek ...), hogy 126 gyerek van, kivel milyen volt a kapcsolata, meg még a pöcsöm tudja mi jön még ... szerintem meg az a fontos, hogy mit üzent a zenéjével, a moonwalker filmmel, a stílusával, hogy hány gyereknek és tehetségnek adott lehetőséget. de ez mind nem érdekes, hanem az a lényeg, hogy nem volt normális Smiley zseni volt, ezért nem volt normális Smiley mert a különcöket nem lehet megérteni Smiley

2009. augusztus 25 19:32:11

Képzeld tudtam ezekről is. Mellesleg nem hiszem, hogy Te személyesen ismerted. Hát igen, súlyos pénzösszegekről is szó volt, és én nem mondtam, hogy bármelyik oldal minden kétséget kizáróan igazolva volt, mert mindenkinek meg van az ára. Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy ha mondjuk Ozzy Osbourne-ról, vagy netán Szálasi Ferencről, vagy hasonló ellentmondásos alakokról röppennének fel hasonló pletykák, akkor mellettük kiállnál? Ugye hogy nem. Elfogult vagy, ezért nem is számít a véleményed.

2009. augusztus 25 19:10:11

2009. augusztus 25 01:33:05

angyalka85

igazán megtanulhatnád, hogy amit olvasol, abban mindig van valami hiba. amíg te magad nem tapasztalsz, addig sosem fogsz megtudni semmit. így megy az életben is. gondolom te is kerültél már félreérthető helyzetbe. és olyankor TE mit csinálsz? ... nem voltál az ő helyében, a közelében, tehát nem tudhatod, hogy mi zajlott az életében. őt könnyű volt bemocskolni, mert ő (vot) a világ egyik leghíresebb embere.

http://www.music.hu/news.php?cikk=8030

Az első képről (Jemen) bővebben ITT.

2009. augusztus 25 11:28:06

18

A kor, és az amerikai liberális nézetek tehetnek róla, hogy egy ember akinek ilyen a híre továbbra is sztár maradhat, anélkül, hogy tisztázná saját magát.

Íme néhány kevésbé liberális ország.

Jemen:

001apedokivegzes

Irán:

KLIKK

2009. augusztus 25 11:26:11

Az a nagy büdös helyzet, hogy nem hiszek el mindent amit mondanak, de Jacko-ról nem csak mezei kommentelők, mint Te vagy Én írták azt, hogy pedofil, és kisfiúkat fogdos, hanem HIVATALOS, MEGBÍZHATÓ hírforrások, nem beszélve arról, hogy még bírósági ügye is volt ezzel kapcsolatban. Én meg nem írtam olyat, hogy BIZONYOSAN az volt, de több mint valószínű. És mi van ha minden kétséget kizáróan bebizonyosodott volna, hogy kisfiúkat fogdosott? Mit éreztél volna akkor, hogy Te egy ilyen alakot bálványoztál?

2009. augusztus 25 11:12:36

2009. augusztus 24 12:51:01

senkiknz

Csatlakozás időpontja: 2008.10.19
Üzeneteinek száma: 1044

Jacko ritka különleges jelenség számomra. Egy szanaszét plasztikázott, se nő se férfi és valószínűleg pedofil lény. Amúgy jól táncolt meg énekelt, és épp ezért mindenhol imádott sztár volt.

amiben nem vagy 100%-ig biztos, addig ne írj hülyeséget! hibásak a forrásaid, ennyi. ha én azt mondom neked, hogy én fogom elvinni a következő oszkárdíjat, mint színésznő 3 év múlva, azt is elhiszed? hiszen énmagam írom, tehát igaznak kell lennie ... ilyeneket meg ne írj, hogy szarabb halált érdemelt volna .. a szádra nem kéne venned a nevét! tudod .. neki inkább megváltás, hogy már nincs köztünk, mert megszabadult a hozzád hasonló idiótáktól.

2009. augusztus 25 01:26:00

Igazad van nem valószínűleg. TÖBB mint valószínűleg. Nem "valahol ezt olvastam", hanem a franc tudja hány hivatalos, relatíve megbízható (és nem bulvár) hírforrásból, éveken át olvastam és hallottam. Miért? neked sem hiszem, hogy újdonság lenne. És feltéve ha igaz, akkor igazán megérdemelte volna, hogy durvább halála legyen. De csak ha igaz.

2009. augusztus 24 20:35:38

az nálad mit jelent, hogy "valószínűleg"? ... csakert valahol ezt olvastad, akkor már biztosan úgy volt?

2009. augusztus 24 17:48:09

2009. augusztus 24 08:52:15

angyalka85

szerintem tök jó ... most miért kell lehurrogni? SmileySmiley

ja tök király.nyugodj békében JACKO

2009. augusztus 24 11:49:05
Előző oldal

Összesen: 24 (2 oldal)

Slide

1 [2]