Lehet belemagyarázom, de szerintem a precizitást akarja reklámozni. Egy kicsi bilibe, odafigyelés nélkül pontosan beletalál a kissrác.
Ehhez képest az "igazi" férfiak egy naaaagy angolwc-nél is képesek melléhugyozni.
Nah, ez a megfejtés?
Ha nem, nem baj, de akár ez is lehetne, nem?
ezen a képen csak akkor röhögnék ha valaki beírná hogy :"Ez az én lányom!!!"
na akkor megpróbálkozom elmagyarázni:a vw golf gti(de csak azér mer gti)egy férfias autó és mivel a kissrác állva pisil ez is férfiasnak számít.
kb ez az összefüggés. javítsatok ha tévedek
Nehéz a nőknek megmagyarázni ilyen férfias dolgokat, mivel
1. még sosem pisiltek állva, 2. halvány gőzük sincs mi a különbség egy Golf és egy Golf GTI között
Hááát, ha tényleg ez a megoldás, akkor ez egy nagyon gyenge VW-reklám. Kb mintha női biciklivel reklámoznám a tangabugyit. Mindkettő elég nőies..
Én azért kaptam annyi jó nevelést itthon, hogy ha angol wc-t látok, akkor nem állva használom.. Úgy látszik ez nem mindenkinek adatott meg. Mindenesetre ennek a képnek valóban nem sok az értelme.
Ritka jó nevelést kaphattál, mert egy igazi tökös pasi csakis állva vizel! Márcsak azért is, hogy elkülönbözzünk a csajoktól...
Én már az ABC-t is így tanultam leírni, addig amíg egy csaj maximum csak az "i" betűt tudná leírni... és még nem is biztos, hogy a pontot fel tudná rakni rá...
Ja? És eme tényt kell reklámozni? Aha, de az még mindig nem tiszta, hogy jön ide a VW...
Üssetek agyon, de én nem értem... Mi az összefüggés egy fél méterről másfél litert pisilő kiskölök és az autó között? Valaki homályosítson fel...
Talan a GTI ami megkülönbözteti a férfit a nôtôl.... Mondhatni a GTI a VW Golf tesztoszteronja
.
Összesen: 6
[1]