a sapkás faszi komoly fejet vág láccik h naon élvezi
inkább ez mint gyalogolni
Zseniális találmány! Bár gyorsaságban nem vetekedhet egy gyalogossal, de legalább kedvükre kifáradhatnak a tekerésben. Fogyókúrának ideális
Ez nem, de van más Pont neked mondjam, hogy a pasiknál ez hogy működik?
Ha feltűnik a célszemély, beszív fél köbméter levegőt. A mellkas kétszeresére nő, és a has már nem is látszik nagynak (szinte nincs is) viszont sokkal deltásabb lesz ...1-2-3 percig benntartja - ki meddig bírja, mielőtt megfulladna akkor is majd csak lassan kell kiengedi (nagyon lassan)....és hatásos
(hát a pocakot rendesen körbejártuk)
Az valóban nem ugyanaz. A nőknél a kis pocak még bocsánatos bűn, ha időben behúzza . Bár a nők ezt ügyesen titkolhatják kismamaruhával, a férfiaknál ugyanez a trükk sajnos nem működik .
Lehet, hogy nem egyről beszélünk? ....mert az nem sörhas, hanem kis pocak...tudod, olyan amilyen a csajoknak is van....
Ezt nagyon szépen megmagyaráztad, bár én akkor sem értem, hogy lehet vonzó egy sörhasú férfi. Szerintem alapból vaknak kell lenni, vagy nagyon-nagyon szerelmesnek, de hát hogy is lehet megérteni a nőket... Mert ugye ízlések és pofonok különbözők
A külső megfog, a belső megtart. Azt hiszem, hogy ez mindkét nemre egyformán vonatkozik. De mivel más szerepkört osztanak a nőkre ill. ffiakra a mindenkori ideálnak megfelelően, hát ezért igyekszünk...
A pocakról (is) eléggé eltérőek a vélemények: van aki gyűlöli (azt mondja, hogy a szex halála ) más meg kimondottan vonzónak találja
Úgy gondolom, hogy a nők nagyrésze a magukra adó és jó megjelenésű férfiakat automatikusan vonzónak, sikeresnek tekintik - talán még pocakosan (izmosan ) is
Tény, hogy a korral és a sörrel, egyesek izma mintha lejjebb szállt volna... a has tájára... De az is, hogy a nők sokkal igényesebbek saját alakjukra, mint a férfiéra, akit kiválasztanak.
Nem tudom... tényleg izmot látnak a pocok helyén?
Ha férfiakról van szó, azért nincs messze a két fogalom egymástól
Mert ha egy pasi meghízik, tapintatosan azt szoktuk mondani: nézd csak, hogy megizmosodott! (...és valahogy egyre több az ilyen kis izompacsirta )
Ha ez igaz hogy:...
.."a férfi 100 kg.-nál kezdődik, alatta csak karácsonyfa dísz"...
- akkor ezeknek a srácoknak inkább hízni kéne
Miért lenne gond kanyarban? Külön hajtása van a két oldalnak. Úgy fordul, mint az igazi tank.
Megnézném, hogy mennek a srácok félméteres sárban.
Jó kis tank, nem kell tankolni ...(a kanyarban biztos "csikorognak" a fékek)
Összesen: 7
[1]