Mégis, hogy jön ide a rasszizmus?! Én csak egy fehér emberkét látok...
ez a kis tej nem tűnik túl izmosnak... nem bírja a kiképzést
kösz mindenkinek, h igazat adott; zsebhöri meg vagy cigány vagy külföldön él vagy csak hülye; a wiki link: http://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarcig%C3%A1nyok#Cig.C3.A1ny_j.C3.B6vev.C3.A9nyszavak_a_magyar_nyelvben
; na de itt abba is hagynám a rasszista dolgokat, ez végtére is csak egy pohár tej XD
Jópofa szójáték A kép is jól el lett kapva
mar csak azt nem ertem, hogy a moderator miert nem torli/tiltja ki a rasszista hozzaszolasokat ?!
Gondolom, hogy azért nem törölték ki, mert nem rasszista. Nagyon szépen leírta, (sok van) hogy milyen szavak jöttek át a cigányságtól a magyarba. A "mocskos" jelzőt elhagyhatta volna, de ez is teljesen elterjedett már a köztudatban. A Wikin szépen felsorolják a szavakat
XD sztem a kifut a tej tényleg jobb lenne; A pia meg (bár kevesen tudják, de) egy mocskos cigány szóból, a "pijel"-ből ered, ami azt jelenti, hogy inni, ebből képzett a magyar először "piál" igét majd "pia" főnevet. Amúgy rengeteg cigány szót használunk úgy, hogy észre sem vesszük: a pia mintájára passzol a kaja, de még a csávó és a csaj szavak is a "kisebbségtől" származnak. (még sorolhatnánk...)
Összesen: 10
[1]