Bevonták a munkába a kis furgont is. Így járás esete.
Annus nyerte a hozzászólás versenyt. A nyeremény három smiley.
Csak nehogy vki beüljön a kocsiba és elszáguldjon vele
gonosz tűzoltók...eddig azt hittem jók, de lám, csak a munkájukat végzik, muszájból..pénzért. Nem is várhatunk akkor mást. Minden hozzáállás kérdése.
Így van! Faterom is tűzoltó és ők is csináltak már ilyet sőt ők vizet is locsoltak bele csak azért hogy megtanulja az ember hogy a tűzcsap elé nem lehet állni.
köszönöm, Torra a jókívánságot! no, azért ne égjen senki háza:-) de én ezen felül vigyáznék más tulajdonára, sőt, legalább ennyi energiába került volna picit hátratolni, mint csutkáig kiszippantani az üveget:-(
Nem mondom, hatásos megoldás...
Miért szerelik úgy a tűzcsapokat, hogy elé lehessen állni? Nem lenne logikusabb a kiömlőnyílást (vagy akárhogy hívják) az úttal párhuzamosan elhelyezni?
Megtörne a cső, csak azért lehetett a kocsin keresztül vezetni
Teljesen egyet értek, mert én meg nem hiszem el, hogy nem tudott volna előrébb állni, ugyan akkor a kreszt is lehetne annyira ismerni, hogy tűzcsap elé tilos állni. A te házad égjen, miközben elállt valaki, ennyit tudok mondani.
azért nem hiszem el, hogy nem lehetett volna a szélvédő előtt elvezetni, ez már jó célra hivatkozott szándékos rongálás.
ez teljesen rendben van, nálunk is így csinálják
Összesen: 13
[1]