Kezdődhetett valna ha ügyesebb lett volna...Vagy rámenősebb...Vagy ha elránt magával...De ehelyett elvágódott....
Magától szétakadt amikor hasravágódot...ÉN állva maradtam ugyanis...Ő meg nem és még ki is lett nevetve...persze nem én voltam oly gonosz hanem a sajátjai...
Nem de egyszer elesett bennem egy jégkoris...Nem sikerült a manővere és beleakadt a korimba
Hatásos? Kicsit részletezhetnéd Sikerült folytatni a többi ötlet és fellökdödéd nélkül?
pont úgy csináltam, ahogy mondtad bizony fellöktem de csak kicsit, nem teljes gázzal .....Látnod kellett volna azt a megdöbbenést (gondoltam rád...kár, hogy nem láttad )
Te csináltad már?
Jah, hát csak ha felökted őket már a lábaid elött hevernek...ez csak egy ötlet volt...
váratlan és .......hatásos
és még ott a sárga síszemüveg is tartalékban csak azért, hogy le lehessen venni a bűvöléshez
Nem adom ki a titkaimat, nem akarok a pályán a saját modszereim ellen veszteni
...De tudod én azt szeretném, hogy a lábaim előtt heverjenek erre kellene egy jó kis recept (cserébe én is elmondok 1 titkot ... )
.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•*¨) lécccci! ¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•*¨)
Nyugodtan elmondhatod így négyszemközt, senkinek nem mondom el
Tied lenne a dicsőség, ez lenne a: Picimacs-féle szabadalom
(olyan tanácstalan vagyok, igazán segíthetnél )
¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•*¨) lécccci! ¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•*¨)
De csak akkor, ha a férfi isza a sört
Dejó! Tehát akkor szemkontaktussal kezdődik a (kígyó)bűvölés? .....és utána?? (ha így sikerülk felhívni magamra a figyelmet, mit csináljak ezután, hogy az érdeklődés ne lankadjon?)
Nem anniyra nem sárgák Inkább olyan frissen pirultak (mert ez iylen narancs-sárgás nem oylan sárga-sárgás) Meg ha a pasikat nézem úgy is leveszem hogy akadáj nélkül elbűvölhessem őket
Jól van, te tudod mert ha felveszed, sok vidám sárgát látsz... kínai feeling, akkor az enyém meg sötét Afrikai - valóság
Nem veszem meg, van sajátom...az nem sötétí hanem narancssárgásítja, és attől olyan vidámak a színek... És nem fedi el a valóságot, csak átszínezi...
Ha jókedvű vagyok, elég sötét de ha rossz a kedvem.... akkor sajnos nem segít
- nem veszed meg? csak nem.... válogatsz?
Felháborító hogy gázgömbnek tartod elméleti származási helyünket. Én sem mondom a Marsra hogy csak egy kicsi ragacsos csoki....
Attól függ milyen sötét...
Amúgy nekem is azt mondják jó a választék, de csak azért mert azt hiszik ettől megveszem...DE nem...
Mind a 2 bolygót, csak látásból ismerem...
Nem sokat tudok a Vénuszról, de nem kellene azért gázgömbözni...van ott sokminden: jó nagy vulkánok, forróság....amolyan igazi női bolygó ( egyedüli női nevű csillag ) és gyönyörű
Míg a Mars riasztóan vörös színű. Azért mert itt van a naprendszer legmagasabb hegye, valamivel kellemesebb a klímája azért nem szebb mint a Vénusz...
Talán azért ismerjük jobban, mert rengeteg hoax kering a neten vele kapcsolatban. De csak mikroorganizmusokat feltételeznek a mai napig......
Azt tudod, hogy a Marson akár az élet lehetősége is fennált valamikor, a Vénusz meg egy mérgező gázgömb?
Akkor én nagyon szerencsés helyre születtem. Csupa tökéletes ffi van körülöttem legalábbis mindig ezt hallgatom
John Gray szerint : "A férfiak a Marsról jöttek, a nők a Vénuszról"... talán minden emiatt van
Picimacs; nem, nem üveg...(nap)szemüveg Ha gondolod kölcsönadom....sör helyett jó, vagy inkább mégis a sör?
A jobbnál jobbak közül válogatnak És csak biztos meg akarnak győződni arról, hogy az a tökéletesnek látszó hapsi véletlenül nem pont egy ritka kivétel? közben :
... "Amíg keresed az igazit, jól érezheted magad az esélyesekkel is"......
(ezt egy ffitől hallottam - nem nőtől )
Huhúúú azt hiszem ez erős volt...Ebből arra kényszerültem következtetni hogy te minden pasit a poháron át figyelsz meg...
..áááá! a nőnek nem kell ahhoz sört inni, hogy szebbnek lássa....a ritka kivételtől eltekintve: minden pasi t ö k é l e t e s
Mindig annyit igyál(aztán gyorsan hagyd abba), amíg szép, de még nem akarod elvenni...
...közben észre sem veszi, hogy egyre többet iszik majd, persze egyre szebbnek is látja......erre biztatod?
hát, ez így van... 4-5 sör, és mintha minden csaj szupermodell lenne... erre mondják hogy csak baromi jó csajokkal fekszel le, de rondák mellett ébredsz
"a csajos részt meg csak poénból írtam, nem szokásom részegen összefeküdni mindenkivel."
"az egyetem meg még amúgy is hátra van."
Nem is gondoltam hogy képes lennél mindekivel, csak azzal aki hozzád hasonlóan el van ázva....
Minden porcikámmal az alkohol ellen küzdök...(Pusztítom ha érem)
És nálunka női ág alkoholtűrése családi örökség...Még sem alázhat le benne egy pár pasi...Bár ehgyomorra én sem mindíg bírom a matrózfröccsöt, de általában sehova nem megyek üres hassal...
na jól van ám nem kell nagyképűsködni 5 pint sör, egymásutánban, asztalnál ülve. a sörtől egyébként is jobban berúgok, mint a rövidtől. az egyetem meg még amúgy is hátra van.
a csajos részt meg csak poénból írtam, nem szokásom részegen összefeküdni mindenkivel.
csak hogy tisztázzuk
Kevesebb piától is láttam már pasit elázni.
Rutinos versenyző lehetsz, ha ez még nem mennyiség. Alkohollal erősen átitatott egyetemista éveimben is erősen vidám és instabil voltam három matrózfröccstől.
Bár ha ettől egy kicsit szebbnek találja az anniyra nem de ekkorát (mint a képen) nem kéne tőle tévedni...
Még akkor is gáz ha egy féfi ember 3 rumocska és söröcske után nem tud megkülönböztetni egy kövér valamit eg nőtől...
Hát ha már 4-5 sörtől nem látod a valóságot elég rossz lehet az alkohol tűrő képességed....
Összesen: 13
[1]