nevezzetek hülyének, szőkézzetek le, de ...
az nem lehet hogy photoshop?
ha elég sós, még -20 is lehet
de létezik túlhűtött víz is. igaz, ha abba dobják a gyereket, fél másodperc alatt belefagy
A jövő új generációja Bírja a hideget
Neked már sikerült -10° vízben fürödni???
Talán a háttérben nyakig bundában a csúszkálást bevállalnám
A fürdőrucis, illetve meztelen jeges vízbe merítkezést meghagynám azoknak, akik Schirilla György babérjaira pályárnak. Grrrrr... borzongató.
Elég rájuk nézni, és már fázom is majdnem. Nehezen lehetne ilyesmire rávenni. Te kipróbálnád?
Egy pillantás alatt megéreztem, hogy jobb lesz nem bántani a képleteket. Másmilyen képletek jelentenek valamit számomra.
Upppsz... Akkor talán a gyermeket mégsem kellene merítgetni, kivéve, ha SuperMan-i képességekkel rendelkezik
Nézegettem a gyönyörű képleteket is, de azokkal végképp nem tudtam mit kezdeni. Hiába, öregszem és hülyülök.
Nekem sem, annyi is maradt meg belőle. Érdekes, hogy egy másik görbéről nagyságrendben is más eredmény olvasható le. Akármelyik is igaz, elég kellemetlen érzés lenne, és nem csak a hideg miatt.
Mennyit bír ki egy ember? 130 méteres palack nélküli merülést láttam, túlélte az ember, ott már 13+1 bar van. A 120-130-as mellkasa összement 80 centire, elég durva érzés lehet.
Nekem "csak" 11,3267 bar-ra jön ki.
Bár a fizika soha nem tartozott a kedvenc tantárgyaim közé.
Összesen: 7
[1]