szekrény összeszerelése 5 perc. mire az asszony kitalálj, hogy hova is akarja tenni 40 perc.
egyszer beugrottam egyik ismerősömhöz valamikor a kora délutáni órákban. éppen azzal voltak elfoglalva, hogy átrendezték a nagyszobát. az asszony dirigált, az ember huzkodta a szekrényeket. reggel óta ezt csinálták, az asszony különböző elképzeléseinek időnkét határt szabtak a fizikai, cm-ben mérhető korlátok. mikor megkérdeztem, hogy nem jutott-e eszükbe elsőként mérőszalaggal megközelíteni a problémát, akkor bután néztek, majd a csaj közölte, hogy ő úgy nem tudja elképzelni. hasznos és szórakozást nyújtó volt a tapasztalat
20 perc alatt kész, a többire kell a nő.
Lila Liba: Tudod, hogy kezdődik a felvételi beszélgetés az Ikeánál? Odatesznek az ember elé egy dobozt és ezt mondják: kérem rakja össze a széket és foglaljon helyet. Nem voltál még náluk interjún? Jó esélyed lehetne.
ilyen karrierre eddig még nem gondoltam. Ha a válság miatt váltanom kell, feltétlenül beadok egy életrajzot.
Szia Lila Liba! Lehet, hogy még nem láttalak itt? Mindenesetre üdv a lapon :-)
Hol is lennének a férfiak a nők nélkül? (a paradicsomban).
Végre egy nő aki belátja, hogy az asszony dolga a takarítás. Bár a rosseb nem tudom mi, de a főzést kihagytad.
Egyedülálló nő a jég hátán is megél, de egy férfi egyedül... vagy a kosz eszi meg, vagy a rosseb. Tisztelet a kevés kivételnek, mert azért az is akad.
miért te mennyi idő alatt raknád össze egyedül?
Ha egy komplett szekrénysort össze tudtam rakni másfél óra alatt, akkor ez a szekrényke nem lehet több húsz percnél.
(Feltéve, hogy nincs a közelben hímnemű egyed, aki beleszólna...)
Ha a férfi nem segít, akkor a 45 perces összeszerelési idő még le is rövidülhet
Összesen: 7
[1]