Először-a hidegvérü lovaknak tényleg ilyen zömök a testalkatuk.Másodszor-csonkra vágták a farkát(kegyetlen, de elég elterjedt szokás).Harmadszor- tényleg ekkora micsodája van.Negyedszer-miért harap egy kardot?
1. A hidegvérű lovaknak tényleg zömök testalkata van, de nem ennyire.
2. Valóban.
3. Valóban.
4. Na látod! Mondom én, hogy modern művészet.
szeretettel MINDENKINEK! a hozzaszolasaiok to"bbet ernek az egesz VICLAP-na'l!
Ha jól emlékszem, Dali mondta: "Nem olyanra festem a dolgokat amilyenek, hanem amilyennek látom őket"... Más szóval: komoly zűrzavar lehet a "művész" úr fejében, de ez a "szakértőket" nem nagyon zavarja...
Úgy látszik ezt a mondást nemcsak én olvastam, mert a mai művészek hosszú sora mind erre hivatkozik
Ez bizony így van. A mai művészet arról szól, hogy hogy hiteted el a kritikusokkal, hogy a műved jó. De Dalí legalább tényleg jókat festett.
Úgy is lehet mondani, hogy ez jogot ad neki arra, hogy mindent olyannak alkosson, amilyenre sikerül...
Ha tudtam volna, hogy úgy is lehet, akkor micsoda művész lehettem volna! Most sajnálom csak, hogy nem lettem művészúr...
A feje hosszabb, mint a lába, a farka tényleg egy kiálló szardarabra emlékeztet, szögletes a segge, a heréje majd a földig csüng, és az alkata valami nagyon nyomorék fajtára emlékeztet.
szerintem meg még a lába is rövid... meg etc
Ez inkább naturalista, mint realista.
Azért realista mert a ló kula-lukát is megcsinálták? No meg a többi lószerszámot is? Attól függetlenül elég baltával faragott.
Ezt mintha egy marhával keresztezték volna.
Összesen: 10
[1]