Aztán ha ez közismertté válik, ma már egy kis ráfordítással megalkotható az az otthoni szendvicskészítő masina, amelyik pl. használt-intimbetét külsejű szendvicseket csinál.
juckómackó üzenetét olvasáttok el ugy h penész helyett péniszt olvastok. igen érdekes xD
Ilyen volt és ilyen lett nem jó reklám
Nekem kell iylen. Ha nem kapok, csinálok.
lehet, hogy nem is direkt ilyen a zacsi, hanem tényleg ...
Igazd van, elvégre arról szó sem volt, hogy igazi, vagy műpenész lakozik ott benn... Lehet, hogy a zacsik gyártásához külön penésztenyészetet üzemeltetnek.
Ez gusztustalan Olyan, mint a sebnyalóka
Hogy lehet, gyorsan és egyszerüen penészes szedvicset csinálni?
sajna sehol nem lehet ez csak egy trükk.amúgy nem kéne ilyen mert az 1.osztályban azzal szekálnának másnap hogy romlott kaját viszek úgy értem penészes kenyeret
Olyan hatásos, hogy még a saját reggelimtől is elmenne a kedvem.
Figyelj,sztem az öcsédet inkább avval szekálják,hogy romlott a kaja,mintsem hogy elveszik tőle..egyszer úgyis abbahagyják a szekálást,ígymeg mindig elveszik a kajáját..
lol
ammeg mura, azért, mert kiveri a fogukat egyszer attól még tovább fogják b*sztatni, sőt,...
a tanárok is csípni fogják ezért...
ammeg ez nemigazán biztos védelem, mer tegnap oszttársnak odaadtam szendvicsemet, kérdi mivan benne, megmutattam, megkérdezte, hogy hülye vagyok-e?(igen fincsi volt
) aztán beleharapott, majd közöltem vele, h csak azért nem kértem, mert szombatról maradt...
"Hát, nem lehet érezni..." majd megette az azt követő 4 szünetben
gyerekek ezt téll nem akarom elhinni, nagyon király 5 ös
Nagyon nagy
Nayah:Ha lopkodják az öcséd reggelijét akk vigyen magával egy boxert.Egyszer kitöri a fogukat utánna már nem fogják lopkodni
Ez nagyon király, nekem is kell egy!
hát ez non jó itt a (majdnem )extra biztos kajavédelem
Ez nagyon nagy Ilyet fogok venni az öcsémenk, hogy többet ne húzzák be a kajáját a suliba. Mondjuk lehet utána meg azzal fogják szekálni h romlott kaját visz
Mocsok egy világ ez...
Összesen: 16
[1]