Itt valakinek kannibál vendégei vannak
Ha túl későn részegen hazaállítok rúzsfolttal?
Ha férjhez megyek én is így teszek...
A férj meg hajnali 5-kor hazaállít ittasan és rúzsfoltosan...
Ugyan már csajok, egy kis lazaság... elvégre 2008-ban vagyunk, bármelyik férfival megeshet, hogy félrelép... persze, teljesen véletlenül! Mert alapjában véve, mi igenis hűségesek vagyunk... ha a nők nem csábítanának bennünket olyan nagy kitartással.
Casanova csak 122 nőt dugot meg? Ettől olyan kurva legendás? Ha az utcáról szeded fel öket, tegyük fel a 8000 ft-os fajtából akor 976ezer forintodba kerül, hogy elmondhasd magadról, több nővel voltál mint Casanova. Ha keresel mondjuk 120ezret havonta 3ra áldozhatsz e dicső cél érdekében.Még három és fél év se kel, nem beszélve azokról a csajokról akik beugranak ugy menetközbe. És Casanovának nagyobb volt az anyagi háttere mind neked, gondolom. Casanovának mennyi ideébe telt a 122?
Te találtad szép kihívásnak Casanova teljesítményét... Vagy talán megfutamodnál nem mernéd felvenni vele a versenyt?
Ha az eddigi 26-os adatból hasonló gyakorisággal és a várható élettartamoddal számolok úgy, hogy nem veszem figyelembe az öregség hatására lankadó vágyat és teljesítményt, akkor Casanovát talán még felülmúlhatod. De ha Charlie Sheen babérjaira törnél, akkor igencsak ideje lenne belehúznod!
Ha annyi pénzem lenne, mint Charlie Sheen-nek akkor már régen símán zsebretettem volna őt. Sajnos a legtöbb nő nem a pasi nadrágját hanem a péztárcáját figyeli legjobban.
Minden csajt talán mégsem, mert nekem is van standardom. Lehet, hogy Charlie-nek és társainak nincs...!
Érdekes számok. Julio iglesiasról kislánykoromban még azt hallottam hogy 12 ezer nője volt, aztán lecsökkent 3000-re?
Na mindegy. Bakfitty, ne égesd magad azzal a 26-tal, se 122-vel tűzz ki merészebb célokat
Casanova??? Az is kihívás? Talán Charlie Sheent vagy Uberto Billio-t kellene túlszárnyalni. Bár ezen a listán szerepel Jack Nicholson is, aki női vélemények alapján igencsak adott a minőségre is.
Mottó: Nem lehet a világon minden csajt megdugni, de törekedni kell rá...
Nem kapkodom el a dolgokat, mert ugye mit ér a mennyiség minőség nélkül...? Számolni elég macerás, valamelyiknek a nevét sem tudom (kinek volt ideje az ilyen apróságokra). Casanova 122 csajt említett az önéletrajzában!
Casanova sem változtatta meg a nevét, mégis ment neki a dolog!
96 Nem is sok Erotika nélkül gyorsan megy a szex, csak győzd strigulázni
Casanova számolta? :o
Nem lenne könnyebb, ha megváltoztatnád a neved? (pl: Cupido v Adonisz...stb )
Régebben megpróbáltam hősies ellenállást tanúsítani, de nagyon hamar beláttam, hogy a harc egyenlőtlen. Casanovától még jó messze vagyok, ha jól számolom, ahhoz még 96 csajt kellene lefektetnem... Nem lehetetlen, de tetszik a kihívás...
Ne is legyél frusztrált, abból csak baj lehet Casanova is eleinte egyszerű földi halandó volt, aztán legenda lett belőle engedd csak el az ösztöneidet. Hagyd a lovasszobrot másra.....
Nem panaszból mondtam...
Bár az erény lovasszobrát akár rólam is lehetne mintázni, nehéz ellenállni a női csábításnak! nem mintha nagyon próbáltam volna...
Te is azt mondod, mint Hamlet? : "gyarlóság asszony a neved" minden baj okozója
GradU, nem is festem az ördögöt, mert abból lenne a tömegbaleset
ha feleség leszek ezt nekem is ki kell próbálnom XD képzeljétek el a szeretőset h mit csinál ha bejön a férj XD de ott durvább lenne
Bruhaha lehet, hogy kipróbálom....persze betartva a fokozatokat.
Rúzsfolt???...."ecce homo" : végtelenül sajnálom, de pompás temetése lenne..
gyorsan kifogy a tár? majd azt mondom, hogy háztartási baleset volt. A nyers erővel szemben úgyis csak az "őseinktől örökölt ravaszság" marad...- hátha..
az XD ketchupfolt van benne vmi XD hát azért hirtelen kifogy a töltény XD vagy ahogy efelmeli a sodrófát szétesik a nagy sodrófának széle leesik és beveri a felesége fejét XD túlélés powa XD
De,..de optimista vagyok. Biztos a nyakkendőjén lenne( jóesetben
valahol -->fenn ) ... és azonnal azt mondaná, hogy ez csak 1
ketchup folt, (mint a mesében)....- és ne hisztizzek......
TigerGirl : ha túlélném az akciót, majd elmondom neked. Mert az erőfölény ott van
A szeretős?.. az bizony érdekes változat lenne...
Összesen: 11
[1]