... lassan egy éves a kép, amikor készült épp aktuális volt...
De jó hogy nincs TVm vagy egy éve..nem is nagyon ismerem ezeket a reklámokat.
Nekem van televizsön, én meg nem nézni, csak olimp alat hangerien kis csirákat.. Majd még lesz futból vörd csempionsip szeleksön, na azt ma este nézni....
Nincs TVm de van TV kártyám a laptopba ha nagyon akarok valamit nézni De nem fizetek elő TV-re mert mondták, hogy rossz a szűrő, úgyhogy csak netes előfizetéssel és kártyával tudok kb 30-40 csatornát nézni. De azt is tavasszal néztem utoljára Igen, a kocsma még értelmesebb mint TVt nézni
Nincs tévéd... Hehe... Minden este ezeken a szarságokon lógsz... Gyünnél inkább a krimóba, kis naftalin, aztán felejtés....
Érdekes megfigyelni, hogy minden banki reklámban csupa idióta szerepel. Iszonyú idegesítőek.
Ebbe most mi a vicc?Am az apa kezdődik is máááár annyira unalmas volt,hogy mikor most valaki felemlíti,gyors témátváltok..
Nekem se jön be igazán. És a reklám tényleg sz@r.
Már júniusban is elkapcsoltam ezeknél a reklámoknál... rühellem ha az egyszer még jó reklámokról lehúznak még 10 bőrt, majd ezeket adják 1-1 hónapig... /'apa kezdőőődik' reklámnál szintén ugyanez volt, csak ott az eredetit adták idegesítően hosszú ideig /
Összesen: 9
[1]