Én nem szeretem a gumicukrot, mert telenyomják csupa E betűssel, gumiíze van és a fogaknak se tesz jót Csak akkor szoktam enni, ha rossz a kedvem A képhez annyit, hogy ezek után zongora, vagy mobiltelefon alakú gumicukrok jönnek szerintem
Bármilyen egészségtelen, én szeretem a gumicukrot....
Rossz aki rosszra gondol, de hülye aki nem ;)
Haha!Rossz az aki rosszra gondol!
Inkább olyan mint egy rakéta
Ha nem látom a feliratot nekem be sem ugrott volna egyáltalán.világítótorony??
Nézd ha megérte a pasi akkor nincs gond a kisvárossal Engem nem a vidék önmaga zavar, hiszen gyakran jobban tetszik mint BP, hanem ami ott vár rám!!!
Az utolsó mondatomat a vidéki lét elviseléséhez való jótanácsnak szántam. Nem olyan borzalmas az.
Szegény Nagymamámat idézve: "És akkor innen a fényből és csillogásból le akarsz költözni Mucsára?!!!" (Mikor egy pasi két szép szeméért felcseréltem fővárosi életem kisvárosira) - vigasztaljon a tudat, hogy Te előbb-utóbb visszamehetsz.
Hát az már nehezebb amikor mások is belekavarnak a dolgokba..ott nehéz következetes lenni. A vidám emberekkel való haverkodással egyetértek, de a gumicukorral nem
Én is így gondoltam, mikor még nem volt gyerekem. Aztán megvette nekik az apjuk, a nagyanyjuk meg még egy jó csomó ember, akik kedveskedni akartak nekik.
És mikor az apjuk egy közös bevásárlásnál bepakolja a kosárba, hogy legyek következetes anya?!
Próbáld meg pozitívan felfogni, vidám emberekkel haverkodni és vágni a centit, amíg letelik.
Nem külföld sajnos, bár annak örülnék. Itthon vidék.
Gradu: ha átszámítod, a 2 dolcsi már csak kb 300 Ft, ilyen áron árulják kb itthon is a hülyegyerekeknek való gumicukrokat.Vagy többért. Ha nekem lesz valaha gyerekem, én ugyan nem veszek nekik ilyen szart!
Csak egészség legyen, meg térerő!
És mindez a guszta cukorka két dollárért. Még jó, hogy kapható.
Külföld? Bár a szmájliból következtetve ebben nem vagyok biztos, annak örülni szoktál. Remélem azért nem tart sokáig, jobban szeretem, ha jó kedved van. Vigyázz magadra, várunk vissza!
Nos, ha ennyire érdekel az anatómia, nosza! Én szept közepén leszek megint, sajnos nem nyaralni megyek most Addigi tapasztalataidat összegezd lécci Puszi
Még nem készülök eret vágni magamon. Csak néha máson. Az elmúlt pár hétben volt néha kedvem kipróbálni a gégemetszést fültől-fülig.
Jaj remélem, nem komolyak Nekem most épp semmilyenül mennek, csak munka ismét és tanulás, jövő tavaszig semmi búvárkodás. De ahogy mondják, csak egészség legyen, vagy valami hasonló..
Á, csak éppen végelgyengülök.... Mostanában szarul mennek a dolgaim, és ez egy kissé megvisel.
Nem baj, én még nem láttam. ;)
Most egyébként függetlenül attól, hogy mire emlékeztet, elképzelem a gyártó gumicukor részlegének vezetőit, ahogyan körülülik az asztalt és azon tanakodnak, milyen termékkel kellene kirukkolni; mi az amiből hiány van jelenleg a piacon, viszont irtó nagy a kereslet rá. Erre az egyikük átszellemült, megvilágosodott arccal feláll és kiböki: "világítótorony alakú gumicukor", mire mindenki eszeveszett tapsba kezd és egyöntetűen megszavazzák, milyen jó kis terv ez.
Főleg az lehetett érdekes, mikor a tervezőasztalon megrajzolták a formáját. Jóhiszeműen fel sem merült bennük, hogy az emberek másnak is képzelhetik, mint világítótoronynak.
Összesen: 12
[1]