az én kutyám is Adolf, egy szép nagy husky és ő se szereti a kisebbséget
Ezt nem tudni! van egy ismerősöm, ő Adolfnak nevezte el a kutyáját(utálja a kisebbséget[leginkább a C.-tipusuakat]) sztem ez lett vna a kedvenc kérdése
szerintem vmelyik ferfi ember likvidalni foglya ezt a tablat par perc mulva Szep volt szetvertetek a torokoket Hajra
Nemetek elore megmondom ok lesznek az EB bajnokok
Csak Oliver Khant sajnalom nagyon h nem jachat most mar> Khan Zidane es Puskas a kedvenceim a mostaniak kozul meg Ballack Klose Schweinsteiger Podolski
Én nem a focit utálom, hanem az igénytelen, lázadó, verekedő...stb. szurkolókat. Ez nem is a fociról szól náluk, hanem,hogy megmutassák ki a keményebb
Én nem vagyok se kocka se homokszem, mégsem szeretem a focit. Azokat meg végkép nem értem, akik nézik a TV-ben, mert minek nézni, ha csinálhatom is????? Párszor voltam biztonsági fradi meccseken és nagyon szánalmas volt a sok féljózan focidrukker, amikor szerencsétlen játékos a tüdejét kiköpi úgy fut a labda után, hogy ne legyen szöglet de nem éri el és akkor beszól neki a saját drukkere, hogy mi a *$%§@#-ért nem képes elérni a labdát?
én vállalom öszintén hogy vannak oylna ismerőseim (kockák...) akik azt se tudják hogy most megy az EB....
Én mondjuk utálom a focit, és buzi se vagyok. De ne bántsatok..
Ugyse találnak olyan férfit aki utálja a focit legfeljebb a homeszek de azok nem emberek.
Hm... nem lepne meg, ha valami reklámpromóció része lenne...
Összesen: 11
[1]