Megnéztem volna hogy parkolt be és hogy szállt ki a szöszi...
Bitte schön. Azért is ajánlottam Neked,
hogy emlékezetes legyen ez a kis magánünnep..
...- meg a motorháztető is
Az ünnepségsorozat befejező része egy másik avatár lesz - görögtűzzel....
(Azért remélem nem lesz annyira égő )
Hú, nagyon szépen danke schön. Télleg nagy megtiszteltetés, ha valakinek küldenek egy "ezrest"...
Hi, Kálmuska!
Hááát..ma nem lehet megvádolni téged azzal, hogy túlzottan szentimentális vagy..
Pedig csak most jött volna egy nagyon fontos témakör : az időjárás + a globális felmelegedés.
Utána levezetésnek a napi politika....de látom ezeket már nem tudtad kivárni.
Ja! Manapság tényleg Csányi az alfahím - mint a leggazdagabb magyar.......
Nézd meg, millennium-i hozzászólásomat Neked ajánlom, ugye megtiszteltetésnek veszed?
(év = szám)
Lillike, vigyázz, mer bakafitti texasi zsaru, aztán, ha átjön ide a mi kis Európánkba, úgy ráborít a motorháztetőre....
Akkor jó. Ha hamar meggyőzhető vagy, a büntetés is elmaradhat. Vagy ha mégis lesz, az csak nagyon méltányos ....
A gyengébb nemmel szemben nem vagyok akaratos és ha megfelelően vannak öltözve illetve nemöltözve, akkor elég könnyen hagyom magam meggyőzni.
Jó Most mondhatsz ilyet büntetlenül, de ha ismernéd a barátnőimet....hmm..
Nagy szerencséd van, mert egy ilyen kijelentésnek egyébként súlyos következményei lehetnének......
Nem azt mondom, hogy véged van, de hamar meggyőznének
Ez két különálló szó: talpraesett és nők. Mindkettőnek van jelentése. De a kettő együtt valahogy nem stimmel...
Talpraesett férfiak Szerinted nem hangzik furcsán?
Mondd csak ki hangosan! .......nekem sehogy sem megy, szinte kimondhatatlan
Most azt, hogy : talpraesett nők.... na látod ez egészen más, ennek dallama van..
Normális körülmények között mi mindíg talpra esünk... illetve négy kerékre. Ezért vagyunk talpraesettek.
Férfiaknál fel sem vetődik, hogy sikerül-e vagy sem két keréken gurulni. Tudás kérdése az egész
Miből gondolod, hogy ez szöszi volt? Arnold Schwarzenegger is lehetett volna. Már ment 2 keréken (az Ikrek c. filmben) csak most nem sikerült neki a parkolás.
Helytakarékos ugyan,de ettől függetlenül egyik oldalára se tud beállni egy kocsi sem.Vagy legalábbis nem érdemes megtenni.
Jobb oldalt még lenne egy szabad parkoló..
őőő izé ha, ha.
talán ebbe az a vicc hogy hátulról a 4. autó fel van borulva előröl meg a 4. autó mögött van mégegyy autó
hát izé
Összesen: 8
[1]