Látjátok feleim, kettévált a Vörös Tenger. Hát így derült ki, hogy belül kék. Míg a görögdinnye ugyebár kívül zöld és belül vörös.
Jézus miután kisétálta magát a vizen, arra gondolt felmászik erre a közeli sziklára és megkeresi a Tanítványokat.
A sok jó perszére gondoltál ?
Nem vagyok nagyon járatos a cápák biológiájában, de biztosan akadhat ( horogra egy vonzó sellőcápa (? ) is
Nem, nem a mennybemenetel, hiszen azt ki kellene érdemelni..... ezt inkább most még ne firtassuk (de úgy gondoltam, majd később, amikor már esedékes lehet - akkor nagyon -nagyon jó leszek. És csak arra fognak emlékezni. Tehát beengednek majd )
A leglehetetlenebb körülmények között. Váratlanul is jöhetnek kellemes meglepetések, amikor egyáltalán nem számít rá az ember.....- ne mond, hogy veled még nem volt ilyen?..
Én egyiket sem szeretném ha megharapna. Kivéve egy jóalakú, nőnemű tőzsdecápánét ha van olyan...
Milyen lehetőség pottyanhat az égből? Az hogy feljutunk oda?
Persze, minden kaland kockázatos....de kockázat nélkül nincs győzelem ( jó,nem írok több közhelyet )
Csak
azt szerettem volna hangsúlyozni, hogy azért nem mindegy, hogy ki
harapja meg az embert : a tőzsdecápád - vagy egy nagy fehér....
- persze a lehetőség váratlanul, égből is pottyanhat.
Egy carcharodon carcharias számára a hájaid jelentik a bájaid. Majd meg enne örömében, bár szerintem a ropogós porcogókat sem utasítaná vissza.
A tőzsdecápa más tészta! Őt elsősorban a pénz érdekli és másodsorban a nők. De azért megpróbálhatod, hátha lesz szerencséd. "Take your chance"
Csak vigyázz, mert a kalandban a gatyád illetve bugyid is elvesztheted. Hogy milyen körülmények közt... hááát.........
Tőzsdecápa (ez tényleg egy Armani v.a kézzel varrott Yves Saint Laurent kategória )
Ha választani kellene inkább ő. Akár még jól is sülhetne el az egész......
Nála lehetne esélyem (itt most 1 piruló szmájli) A nagy fehérnél meg semmi, mert nem érdekelné a bájam, csak a hájam...
Bizonyos emberszabású cápák ugyan nem esznek, de nagy előszeretettel viselnek Armanit. Például a tőzsdecápák. Azok viszont falánkabbak a nagy fehér cápánál is.
Dehogy nem! A halak. (mondjuk egy falánk cápa ) Lehet, hogy egy
nudistának még jobban örülnének. Mert a halakat nem nagyon izgatja a burkolat,
úgyis nagyívben kiköpné....
Hogy nem érzik meg, hogy ez egy eredeti Armani - nem értem.......
Armani nélkül meg nem is érdemes megpróbálni a vízen járni, úgysem figyelne fel rá a kutya sem.
Szerintem simán megy a vízen - ha tudja, hogy hol vannak leverve a cölöpök....
(persze csak egy Armaniban )
Ááá, photoshop! Nem vizes a ruhája...
Összesen: 5
[1]