Vajon mit nézhet?(rossz aki rosszra gondol)
Együnk betont mégse egyetek levegöt vagy semi vagy magunkat ne
együnk semit
répalevest eszek.mégsem visítoznak a számban a répák. ti mit esztek?
egyetek RÉPÁT!!!!
Szegény répák még élnek amikor pengével nyúzod őket! Gondoljatok bele, hogy visítoznak szegények. Ráadásul még forróvízbe is dobják őket. A marhabocik meg gyors halált halnak. Tehát vega népek, egyetek husit! Gondoljatok arra, hogy ha lenne esze a bocinak, akkor megenne titeket. És még előttünk az evolúció! Átalakulnak húsevővé aztán annyi nektek!!! Rászoktok a zöldségre aztán majd füvet legeltek az alpok lankáin mint a Milka boci. Ez kell nektek? Egyetek husit!
Szarok más érzéseire!Szegény bocikát ugyanugy meg eszem mint a zöldségeket!
Ennyi erővel ne együnk semmit se, csak műanyag vacak ételeket, amelyek még csak közelről se láttak természetes kaját, mert azoknak legalább nem okozunk fájdalmat...
Nem hangzik rosszul, de kimaradnék az újrafelhasználási láncból.
Pozitívum a vegaság?? Baromira az, persze.
A krumplinak is vannak érzései! Kenyeret se egyetek, a búzának és a rozsnak is joga van az élethez!
Mindenki egyen sót! Azt lehet mert az csak nátrium-klorid és nem szerves anyag.
Tökéletes újrafelhasználás: megesszük az általunk termelt műanyag és egyéb szemetet. Megoldódik az összes probléma.
Jó, alapból vegetáriánus vagyok, és nem tartom érzo lényeknek a zoltségeket...
De szerencsétlen állatokat igen (kivétel ezalól a macska)...
Nemmondod hogy vega vagy!Na, Tessék, Csimrében a macskákon kívül még fel is lehet fedezni némi pozitívumot!
Én is az vagyok, és a macskákat is érző lényeknek tartom (de a zöldségeket már kevésbé...)
És mi a helyzet a marharépával?
A répák is éreznek. Éljen a kannibaliznus.
A marhát is kell etetni valamivel. Például répával...
Összesen: 12
[1]