Na ha ez valami olajban gazdag tengerpart, akkor nemsokára itt lesz az orosz nagyapó, hogy elgurítsa. Aztán jön az orosz nagyanyó, hogy segítsen neki. De jönnie kell az orosz fiuknak... az orosz lányuknak.... a másik fiuknak... az orosz sógoruknak... az orosz komájuknak... a kutyának... a macskának...
Egy ekkora kókuszdió alatt már simán elfér valaki. Talán épp van is alatta...
Elvtársak,... a kókuszdió.... igaz hogy a kapitalisták találták ki, de legyen kókuszdió.....
Pff elég pocsék kép lett........ mind1 azért elmegy....
Lakhatsz is benne csak vágj ki egy ajtót. Ha éhes vagy belülről is felfalhatod...
rossz aki rosszra gondol természtesen feldarabolná és eladná
vagy elfeleznénk
Mér, ki mondta azt, hogy normális vagyok? A A Barna haveromnak kéne szerezni már egy északi típust... Lányok, felhívás: 175 centis fazon a PhD előtt keres egy aranyos, kedves gárét.
Mer hát,,, mittudomén.... Kicsi vagyok, buta vagyok, meg nagyon fázom... Félek a lányoktól.... A hímvesszőm is pici, meg hamar ejakulálok. Vicc:
Kedves Uram!
Ezúton tisztelettel meghívjuk az " ejakulatio praecox" kongresszusára. Megjelenés tiz órakor... Köv levél.:
Mivel tíz másodpercet késett, már mindenki elment....
Na hallod, még válogatsz is...
(Kihangsúlyoznám azt az előnyét, hogy a műbanán nem puhul úgy, mint az igazi... )
Szép példány, kár, hogy nem igazi. Nem szeretem a műdolgokat... Pedig egy ekkorával el lennék egy darabig.
Ekkora megfelel? Egyetlen hátránya, hogy Ausztráliáig kell repülni érte. De ennyi fáradságot csak megér egy ekkora darab?
Tevécskének szárnyal a fantáziája. Természetesen darabokban kapnám be, és mivel nem vagyok irigy, szívesen adok belőle. De hol van?!
Én inkább a fincsi fehér húsáért szeretem. Ha azt húsnak hívják...
Nah, legalább a nagy kókuszban sok a kókusztej, ami meg rohatul finom.
ez mér lenne ps? sztem ez különösen ygenge termés az elöbbi évekhez képest
Összesen: 11
[1]