jó lenne egy kipattintható változat. útközben_: pikk, szörcs, pakk.....................hikk
Ha a bliccelok miatt a jegyekbol csak kiesés van, akkor már reklámokat is be kell vetni.
Szerintem a kapaszkodót női mell formában kellett volna megtervezni. Sokkal hatásosabb lenne.
Már régebben feltűnt nekem a női kocsik sebességváltóinak különleges formája... Sok nő ügyesen használja a kézifékkel együtt.
Szívesen tömegközlekednék én, de mifelénk a buszok majdnem üresek, így még a legkisebb esélyem sincs egy-egy jó csajhoz "véletlenül" hozzásímulni... a szolidabb "koccanásról" nem is beszélve. Más okból meg minek tömegközlekednék?
Pedig nyereg nélkül sokkal vidámabbak a nők...
Igazad van, jó az a bringa. Bár én inkább az autónál maradok. A sebességváltóért legalább nem kell harcba bocsátkoznom más nőkkel.
Hahaha.... Miért, a férfiak különbek? Szép számmal lennének, akik leteszik a bömőt és inkább a tömegközlekednek. Különben is, a nők (többsége) nem olyan ostoba, mint a férfiak, hogy lázba hozza őket egy f....ogantyú. Én is inkább maradok a bringánál...(nyergestül!)
A nők számára lehetne férfias (...) fogantyút készíteni, csak ott az a probléma állna fent, hogy a nők nem akarnának leszállni... sem a fogantyúról, sem a buszról.
Hát igen, egy sörösdoboz még higéniuksabb is, mint egy kapaszkodó.
Összesen: 7
[1]