Tűz esetén is olyan jó játék lenne?!
Valamit Ti nagyon elnéztetek... Ezt nem lehet kinyitni...
Vagy ennyire vak vagyok? Azt a kis farkincát jobbról nem is láttam.... Elvtársak, én egy nagy (dehogy nagy) HÜLYE vagyok. Beismereem...
Mintha nem tudnád... Hidd már el végre, hogy kinyílik. A 9 éves fiam egyből rájött, akkor kinek van baj az agyával?
ha annyira nem látod tessék: jobb fel bal le bal fel job le bal le jobb fel jobb le jobb egészen a végéig majd fel jobb fel egészen a falig ott jobb fel bal fel jobb fel job és kiveszed ^^
Vedd fel a kölcsönszemüvegedet, és nézd meg jól a képet, aztán akkor talán rájössz. De ha mégsem, akkor meg nem tehetsz mást, minthogy hiszel nekem.
tök könnyű kinyitni. Nekem elsőre sikerült (a szemeimmel pesze)...de nagyon nagy!! Nagyon sok idejük van egyeseknek
Jó kis zár...egyébként szép is lenne ha az egyiket nem lehetne kinyitni a másikat meg igen, mivel ugyan az a zár, csak az egyik esetben fejjel lefelé felszerelve XD
de én azért nem szivesen áldogálnék és t*kölnék vele amikor jön a "gőzös" de a szomszédnak betennémXD
akkor a legjobb, ha fontos ügyfelek érkeznek
Mind 2-őt ki lehet nyitni. Ezt ott jobb felül, ahová nem nehéz felvinni, a másiat meg alul. Szvsz ha minden nap kinyitogatnád, 3 nap után már fejből el tudnád ondani, hogy lehet kinyitni Am akkor is jó lehet, ha elalszo, és késésben vagy
Vicces lenne ha nem érne végig a lánc
Ha megnézed nem nehéz kinyitni
Ez tök jó mondjuk lakástűz esetén...
Igen, akkor tuti nem sikerülne megoldani a bonyás feladványt. Sok haszna lenne egy ilyennek pedig...
Hááát, innen nics kiút... Be vagy zárva, vazze...