de jó lenne onnan az eggyik halnak lenni
eddig azt hittem sz@r halnak lenni, de most az ellenkezőjére fordult a véleményem...
vajon hogy nézne ki egy tűszúrás után?
Én is alaposan megvizsgálnám őket! A halakat, persze...
Vízhűtéses mellek. Ha rávesz valamit, optikai tuningnak is elmegy.
Háát, a gradU nagyon beletalált... Minél lejjebb mész, annál kisebb lesz... Ez jó, honnan van ennyi esze? Hehe
Aha... Egyértelmű, férfi választotta ki neked a méretet. Ravasz volt. ;)
Vízben jobban idomul, az biztos. Ahogy lejjebb mész, egyre kisebbnek érezheted a büszkeségedet.
Csak mellmagasságban volt kicsi, amíg a parton tartózkodtam, akárhánysor levegőt akartam venni, le kellett kicsit húzni a cipzárt, aztán a vízben már jobban idomul az emberhez
Te Kalmuska, mit szívsz??? Enyhén összefüggéstelenül beszélsz, persze biztosan az én (illetve a mai fiatalság ) hibájának rovod fel, mint szokás szerint, hogy nem tudlak követni, de majd ha kitisztultál rakd össze ki hol mit? Ok? Pusz
Ba..,.. szhatjuk... Meggyütt a Barna. Aztán itten nekem mongya, hogy izé..... Mi közöm van hozzá? Rendezzétek, angyalom... Én legszívesebbven csak az esküvőre mentem volna a Jucussal. Te is picit butus vagy, ez a muki most csinálja a phD-jét... Nem vacak... Szeret, csak kicsit nyúl...
Ja alapból De sajnos így nem lehetnek szépen úszkáló halaim, az egyensúly megtartása végett már csak max 1-1- szelet hajszálvékonyra szeletelt bóti füstöltlazacot tehetek a melltartóba
Neked alapból megvan? Akkor örülj neki, szerencsés vagy. Neked akkor kevesebb víz kell bele (a halak bánatára), úgy oldható meg a probléma. ;)
LOL Nem látom sajt logikáját, először is ez egy nő, másodszor magamról beszéltem, akinek már nincs szüksége optikai tuningra. Neked meg sok ilyen támadót az elkövetkező időkben, Kálmuska
Optikai tuning...és akinek már alapból megvan a jó méret, az hogyan vegyen fel állatbarát melltartót?? Olyan mintha két görögdinnye lenne felkötözve??
Legalább nincs kinn a melle!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha ez egy természetvédo, akkor én annakmegyek.
Összesen: 12
[1]