A sör az emberiség legjobb találmánya. A szex után. Bár azt nem az ember találta fel. Most megzavarodtam. Szóval a sör a 2. legjobb dolog a világon. És így jó
Hátha egyszer.. A Rudival kitöltetett a felesége egy tesztet.. Négy igen válsznál már a manusz játékfüggőnek számít... Húsz kérdés volt.. A Rudi húsz igen választ adott.Én még nem süllyedtem ily mélyre...
Fenyeget Téged a franc...befrusztrálódsz magadtól is, elég egy Juve vereség, és máris dilló vagy...
Illene, ha folyton fenyegetsz, lassan "befrusztrálok"......Bevállalom,... lassan minden "be..." lesz...Magyar nyelv, csaó!!!
Az élet három alapigazsága:
- A sör nem alkohol.
- Az asszonyi állat nem ember.
- Jegesmackó nem játék, meg ne akarj vele vitatkozni.
Mert nem értesz a szóból. Megmondtam a legelején, hogy a kaktuszokat piszkálni tilos! De neked hiába pofáztam, nem bírsz magaddal... Örülj neki, hogy nézni engedem...
A kaktusszal nagyon vigyázz!! Egyet becserkésztem mintegy tíz centinyire.. Jucus mint egy bősz anyatigris úgy rontott rám, nehogymá...
Nem gondolod komolyan, hogy ezért az eszementért feláldozok akár egyetlen kaktuszt is a gyűjteményből?! Hóógyisne! Inkább a nagykés.
Ne sajnáld, így is akkora arca van, nem fér rá a képernyőre. Még a végén teljesen elszáll magától.
Persze, késsel kergettelek az asztal körül, hogy zabájjá má!!! A muszáj meg különben is pöttyösjö!
Ha tudnád!!! Egész hétvégén muszály volt megennem vagy öt liter husilevest, meg egy finom töltöttcsirkécskét!!!!! Szörnyű!!!!Leveskébe sárgarépa, ahogy Kálmuska szereti, meg utána fincsi kekszecske, egyszerűen elviselhetetlen!!! Hátvakargatás, dögönyözés, FÚJJJ!...Ezt elviselni?!!!
Bocsánatért esedezem, igazán nem akarom bántani a lelki harmóniádat, ne haragudj, lécci, lécci, lécci...
Tökéletesen egyetértek !De ennek alig van habja, és én a habot is szeretem.És nyáron milyen jó hűsítő!!!Csak hízlal...
Összesen: 7
[1]