Megkönnyítik az autótolvajok dolgát.
Elindulás előtt vajon felviszi a radiátort, vagy leengedi a drótot és elviszi magával?
Vagy vitte vona fel az autót a lakásba...
Ott még le is tudta volna zuhanyoztatni.
Tegnapelőtt mnajnem áthajtottam ezen a dög Sipin... Aszongya, menjünk le a Retroba.. Én voltam a józanabb, kormány... Ez a hülye meg ott esik- kel....
Na szép. Nem voltál úttörő? Elnéznéd, hogy szegény egyedül cígöli azt a kocsit? Én is megnézném, szóljatok az akció előtt lécci!
Na, mire a tizedikre felcipeli az az agyament, aztán még falat is bont... Annál lustább...
Tegyünk bele egy homo-sexuális egyént és máris drót nélkül meleg lesz !
(bocs az ilyen egyéneknek csak nem tudtam kihagyni )
Lehet elozoleg Zaporozsece volt az embernek, mert abban gyarilag volt olajkalyha!
Kitti fele szoveggel meg szerencsere nem talalkoztam, es remelem nem is fog elterjedni, mert tenyleg borzalom. Ez a "cool-ul jonne" hasogasssa a fulem a legjobban (a tobbit nem is igazan ertem...)
ezen még dolgozz egy kicsit.
amúgy egész ötletes. én is valami ilyesmit szeretnék, csak időzíthetőt és akkusat.
nekem egy polo gti - m van, de nem merném résnyire nyitott ablakkal leparkolni...
Szőke Kapitány feltalálhatná végre a WiFi -s olajradiátort.
Nem kéne hozzá vezeték és még a Chello is menne rajta.
1. Egyetértek a "köcsög konzervatív taplóval". Bocs, Crimo, magad mondád.
Viccen kívül tényleg tanuljatok már meg írni. Még a végén a szexet is lespróljátok már...
2. A képhez. Pl egy BMW-hez gyárilag az állóhelyzeti fűtés 600-800eFt. Ehhez képest ez 500 Ft. Mókás, de primitív... bár tény, hogy olcsó
nem tudom ki emlékszik, mikor kifejtettem egy-két hete h mennyire utálom a mostani 10-12évesek szövegét...
a nemet nem tudja leírni...és "vounk". szomba. csak 2 betűvel kellene többet írni!!!!
Tudom, h most én leszek a köcsög konverzatív tapló. de akkor is...
Crimo voltam, és tudom, szeégyenljem magam...
De néha korombeli kollégáim is így beszélnek és írnak, és azt hiszik ez menő....pedig nem valami aljahelyen dolgozunk...
nem is tudom. nekem teljesen természetes, hogy ha rámutatok egy melltartóra, akkor azt mondom, hogy "őt kérem"
Egyetértek. Vén tyúk létemre rosszul vagyok a "vok" "ien" és "oan" szavaktól. De azt sem csípem, amikor( kortól függetlenül) emberek tárgyakra azt mondják, hogy ő vagy ők. Pl múltkor egy cicababa egy fehérnemű boltban rámutatott egy melltartóra"őt kérem" brrrr
Ez állati, de no is tom!!!Már csak azért is mert, ha kirándulni vounk akkor ilyen csak cl-ul jöhet!!!!!
Végülis...Az ember abból gazdálkodik,amilye van
Most mi ebben a furcsa? A kamionokban is van állófűtés, ide is elkel. Csak még modernizálni kell, ne foglaljon annyi helyet, meg vezeték nélkülire csinálni.
kreatív. ha vesz egy 900-1000km-es vezetéket, akkor akár még közlekedni is tud vele
Összesen: 16
[1]