Hasonló van a kezemben, csak kicsit más, "csicsásabb" színben.
ááááá ettől a hello kittytől a falra tudnék mászni!!!!!!!
deeeeeeeeeee cuuuuuuuuukiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!
Jópofa Hello Kittys tank nincs véletlenül
Merkon teszteli .... Ha már lúd, legyen kövér, távirányítósra csinálom, belülre meg beraktuk utasnak Merkon gyönyörű cicáját...
A barbitank mfoé, a Kittys meg a macseké, esetleg még a csincsi is beleülhet... De szeretném látni!
Jóhogy egy ideje azon dolgozok, metálpinkben lesz , most próbálom strasszal díszíteni a lánctalpakat,..
Még ez is lehetne szőrös...a tusát bevonni rózsaszín szőrrel vagy plüssel, hogy tompítsa mégjobban a HelloKittyGun hátrarúgását..
Sztem a következő fejlesztés az a szőrös gránát lesz Vagy Hello Kitty-s repeszgránát. Vagy micimackós atomrakéta Teletabis ak47 szurony ? De azis lehet h az új Terminator-ban már a Terminator is hello kitty-s szerkóba fog feszíteni És barbibabákat dobál hova jutott ez a világ
Ilyen kell!
Imádom a Hello Kittyt!
Ez városi hadviseléshez készült Gyerekjátéknak álcázott kiadás...
Emellett kár is terepszínűbe öltözni...
Én ezt h állapítottad meg, barátom? o.O
Ahogy nézem, ez egy rongyos AK-47-es kicsit feldobott változata... A gazdája nem buzi?
Tomcat valami olyannal próbálkozott valamikor, mielőtt leültették.
Harimata: Az biztos. Ez csak egy játékboltban rejtőszín. A hangja is csak egy tompa nyivákolás lehet.
Nirvike, Utálom minden formában.. Láttam annyi rosszat, ölést élesben, mindent,,, elég! Én inkább kimaradnék, ha lehet ebből a 20-21. századból....
te semm jatszotal CS.utalom a hello belat meg a rozsaszint is.feketeben v terepszinben mar tutibb.
Már hogy lenne AK47-es? ez m4a1-es egy csöppet sem hasonlit az AK47esre. max hogy van csöve, meg töltény benne ) . s az ilyeneket lőni kell. Hello Kitty-s fegyver... ennél rosszabb. még jó h nincs buzigránát )