a tapos emberek direkt villahajtogatasra gyurnak, az olyan megteveszto...ne higgy olyannak aki szabadidejeben "veletlenul" tevecskezik
Remélem, már ide is lusta vagy eljönni...Bizony, finom pulykahusit kaptam, meg finom leveskét... Bizony, odavan a mukiért, nem véletlenül... Bizony, meg is érdemeltem..
Tevécskét nem adom ki, megoldjuk. Kálmuskának én igazi pulykahusit adtam, ráadásul mellfilét, nem is volt kemény. A 8 éves gyerek érdekes módon fel tudta bökni a villára... Na akkor ki a tápos? Jácca itt nekem a kemény csávót, osztán egész nap döglik a dvd előtt, teljesen szétfeküdte már a kanapét...
Miert Tevecske meg kit csapott le a kezedrol??
Meg mit nem pulykahusi!! Remelem, a 250 Ft/kg-s puykafasirtot vetted neki amit olyan anyagbol csinaltak ami mar kutyaeledelnek nem felel meg Az ilyen szarokbol szoktak szivecsket meg dinot formazni hogy felzabaltathassak az emberekkel
Direkt volt. Nem érdemeltél mást, mint a tavalyi kutyaszaros bakancsom talpát... Mit képzelsz, majd etetlek itt a drága pulykahusival?! Ccö...
Igen, teljesen "véletlenül" Tevécskéztem... Az a villahajtogatás sem egészen úgy volt. Hehe Megpróbáltam belebökni a " finom, omlós" husiba, elgörbült a villa.. Így lettem Uri...
Nem volt az véletlen. Most már tudom. Összeesküvés áldozata vagyok. Kálmuskáról kiderült, mekkora természetbarát, tevécske meg minden pasit lecsap a kezemről. Szégyentelen bagázs... De bosszút állok, ha addig élek is...
ugy dontottem felvallalok egyfajta kulturalis miniszter szerepet, az ugysem csinal semmit majd en! Megmutatom nektek mi a jo zene, hogy segitsem kicsiny szellemi fejlodeseteket
A pisze orrok már csak ilyenek. Valakinek a lapickájáig, vagy máshováig érnek...
Ja, képzeld, Uri Gellert játszik itt nekem, hajlítgatja a villáimat... Be akarta bizonyítani, hogy mégsem annyira tápos, de engem nem téveszt meg.
A dorgó az a hatvanas-hetvenes évek csúcstecnológiájú tornacipője. Színe általában kék-fehér ( vietnámi), vagy piros-fehér (kínai). Akinek fehér- fehér volt(csehszlovák), az már menőnek számított.. Amúgy mit reagáltam volna? Ha a szememet akarod kikaparni, akkor elfutok. Ha a három "grácia" akar leteperni egy kis grupira, akkor megint elfutok. A végeredmény ugyanaz. Üdv: ( Ne csapjon be az avatar, ez egy másik emberke) Hehe
Kész a koreográfiám, annál jobbat úgysem találsz....Inkább nyomozd már ki végre, honnan van az a dorgó? Az nagyon kellene a műsorhoz.
JÓJCAKA! Pihizz, alukálj, a fiatal szervezetnek sok alvás kell, hogy regenerálódjon, majd reggel folyt. köv.
Juckó mindennél többet ér.. Vagy érint, gyenge a nyelvtudim, vagy fog? Vagy markol, nem értem, rengeteg hasonló szó, nem ugyanaz?
Hmmm.... úgy tűnik, komoly veszélynek teszed ki magad egy fotó kedvéért. Országodat (egy) Juckóért?
Jucus: OK, mindegy, lehet külön oldal is, te médiajelenség.
A Jucusról a linket majd én küldöm... Aszonta, ha viszek fényképezős eszközt, ledob a hatodikról...Majd valahogy belopom...
YouTube? Hogyisne, én nem közösködöm senkivel, nekem külön oldal jár! Egy ekkora sztárnak... De annak a dorgónak az eredete a sportzoknival még mindig rejtély számomra...
Ha egyszer felkerülsz a youtube-ra, szívesen megnéznélek. Ugye nem felejtesz majd el linket küldeni?
És a Sebeők? Akkora egy szánalmas alakot... Tévébe való, sőt, híradót neki!
Szóval bosszú... Értem. Megnéztem az ursulát is, hát.... súlyos, a szó szoros értelmében.
Jucus, hogy te mit kiszúrsz egy ilyen felvételen!! Ilyet is csak egy nő vesz észre.
Erősen gyakorlok... Már áll a rúd a szobámban, csak még azt kell kiderítenem, hogy hol vette ursula azt a faszányos dorgót? A piros csipkés bébidollhoz pont passzolna...
az ostorhasznalatra figyelj oda kerlek, a technikat el kell lesned. Anelkul mit sem ersz Meg persze hozza az a domina tekintet...
Húha, ez nagyon nagy! Hol vagyok én még ettől? (Ursula zoknija és cipője valami csúcs!) Sokat kell gyakorolnom még. de nem adom fel, ezt a higanymozgást tudnom kell!!! Meggyőződésem, hogy egy ilyen produkció sok házasságot megmentene, a férfiak megőrülnek érte...vagy tőle.
Addig gyakorlom a vonaglást, nehogy kudarcot valljak. a spárga már megy, főleg ha lejegelem a parkettát.
Pénteken én ezt fogom látni. Jucus szerez valami vasrudat, aztán piros bébidoll, húúúúú... Inkább az az igazi Jucus, na, az kedvemrevaló..
ha bemesz a cekces botba vegyel ilyen ostort mint a leany az ursula szamban es te is igy buntetheted a kozonseget, it's a must! Nezzetek meg ezt is
Megnéztem a kedvedért. Pffff.... Ez mekkora egy égés!? Pont a hülye mónikához való produkció. Egy kalap szamócát nem ér.
Juckó, bocsánat, hiba volt egy lapon emlegetni. Gooo-goooo? ;) Biztos jól szórakozna a közönség.......
hoho ujabb gyongyszem. a youtube on keressetek ra balazs show ursula szavakra es van a ket "enekes " mellett egy jo tancosno, ha azt tulszarnyalod JM, akkor meno vagy
Ha megkérhetlek, ne emlegess engem egy lapon a Győzikével. Primitív. A Mónika sóba be se engednének, túl sok fogam van. A legközelebbi megatáncba lehet, hogy benevezek. Addig berakatok egy rudat ide a hálószobámba, aztán gyakorlom a vonaglást, és erotika kategóriában fogok indulni. Veszek a szexesbótban piros tangát (habtestemen remekül festene), meg csipkebébidollt, aztán gooooo!
balazs soban szerepelt, nezd meg a kedvemert lecci a baratok kozt szamat , varom a velemenyedet, de jol nezd meg az anyjat aki tancol kozben, a hivatalos megnevezese tancosno es hangulatfelelos
Lényegesen jobban. Freud.
Szintoboy? Azt nem ismerem, de ha uhrin szintű, akkor nem is bánom. A fásy mulatósban biztos jól ellenne...
most nezegetem a youtubeon az uhrin benedeket es a szintoboyt, gyerekek barmelyikunk lehet mediaszar ezek utan...
Juckó, engem nem vonzanak a bránerek. De igazad, van ájulás lenne.
Korábban győzike kapcsán volt sztárságról, de látom, nincs meg benned az affinitás. Majd máskor, még jobb belátásra térhetsz.
Egy félméterestől már te is elalénál szerintem...
Milyen duma ez a médiasztárságról? Miről beszélsz?
Értem, de az oszlopokkal kapcsolatban kérdeztem, merthogy a fél méterestől elalélt, akkor egy méterestől, ami vastagabb is, biztos odavan. ;) Leül kicsit megpihenni, meg hasonlók....
sajnos nem, azon az oldalon all, amelyen en nem., o szereti a qrcsanyt is meg a pedopartot is..
A demszky oszlopok előtt is ezt szokta tenni a barátnőd?
Vicces lehetett, hogy mennyire megszeppent az eladó.
csak legy ramenos JM! Multkor egy balkani orszagban lattam cekcbotot, gyorsan betuszkoltam mindenkit a tarsasagomban, mert meg senki sem vot ilyenbe.. Pasi elado volt, bormellenyben, cowboykalapban, nem tudott anglius nyelven. Mondtam neki borbilincs, de nem ertette. erre megrangattam a mellenykejet jelenzve hogy bor kell, mire megremult es beallt a sarokba. Ott nezte a plafont amig ki nem mentunk, foleg mert egyik baratnom megallt a dildo pult elott, o is meglatott olyan szep felmeteres darabot, csipore tette a kezet es csak csorgatta a nyalat hogy je ez mekkora.
Ja, akkor megnyugodtam. Utánanéztem a kisokosban, nem is olyan messze tőlem van egy szexesbót, meg kéne látogatnom, hátha...
Itt is elküldött már jópárszor.
Betonba vertelek? Csakis. Téged nem lehet, túl erős vagy ahhoz.
Szerintem valami rossz szűrőn nézel keresztül. Többször letorkoltál, belevertél a betonba, kedves tantóbácsi, hidd el, egy humorvackon nem kell mindig savanyú uborkába harapni.. Ha Jucusnak valami nem tetszik, privibe úgy el szokott küldeni az anyámba, hogy belepirulok. Eddig szeret. Kicsit néha durrog, de nő nyafogás nélkül már nem, is nő...
Ja, értem. Mindent az egészség jegyében...
kalmuska, mered-e? Legtöbbször úgy tűnik, nagyon is.
Rengeteget. Innentől kezdve mindenki egy kicsit " lököttnek" tart. Semmi felelősség, mondhatsz bármit, nem kell Magad rágni, hogy mit szólnak hozzá a népek. Le vannak sz.va!!
Szerintem inkább javítottam. Inkább nézzenek "egyesek, nevet nem írok" szexista baromnak, mint prűd, savanyú, eszement, béna hülyének...
Mered, nem mered, mégiscsak azt csinálod. Miattad néz mindenki szexista banánhívő műbrokeszgyűjtő lökött tyúknak. Azelőtt meg azt írták rám, hogy prűd vagyok, meg mimózalelkű. Akárhonnan nézem, rengeteget rontottál az imidzsemen....
Őt egész egyszerűen kinyírom... Nem kell mindent elhinni neki, könnyen poénkodik az én kontómra.
Az nem.... hmm... harap... ;) Igaz?
Eddig úgy tűnt, más nem tud lakatot tenni a szájára, illetve máséra nem tudsz. Tegyél akkor bilincset.
Másmilyen vagyok, csak sajnos a számra nem tudok lakatot tenni, és erre sokszor ráfázok. A szabadszájúságomnak köszönhetően mást gondol rólam néhány emberke, mint ami valójában van. Pedig mint tudjuk, amelyik kutya ugat...
Megint igazad van, és én is azt szoktam mondani, hogy leszarom az emberek véleményét. De mikor olyan ember "vágja a fejedhez", akit a barátodnak hittél, és fontos volt neked, akkor az pocsék érzés, és nagyon tud fájni. Nem tudom, mi lenne a helyes. De ha sokat foglalkozom a lelkemmel, az meg megint kinek jó? Nekem nem, csak depis leszek tőle. Ezt kellene még megtanulnom, hogy ne törődjek mások véleményével. De valahogy nem megy...
lehet hogy videken konnyebben rasutik az ember lanyara a megkurvulast, de le se szard! Megegyszer csak ajanlani tudom, elvezd az eletet, nem kell megbizni sem, meg lelkestul odaadni magad valakinek, eleg testestul
Kösz. Pedig valaki azt mondta egyszer nekem, hogy pisze orrom van, de az elér a lapockámig...
Sajnálnád, persze. Lehet, hogy még jobbat is találnál, sőt biztos. Azt ne mondd, hogy lököttségben én vagyok az etalon.
Hogy kinek vetted, azt nem tudom. Nekem adtad örök hűségem zálogául. Valami esküszöveget is el kellett mondanom, csak annyira emlékszem belőle, hogy: Holmiglan-holtodiglan. Mi van, meg akarsz halni?
Milyen gyűrűt? Hiszen Te vetted! Egész jól néz ki itt az ujjamon. Most akkor adjam vissza?
A Jucus nem pesszimista, csak reális...Téged meg nem akarlak a gondjaimmal terhelni, ennyi az egész. Meg mást se, úgyhogy téma lezár! Nem megyek férjhez és kész, a gyűrűt nyugodtan vidd vissza...
Na, Kálmuska, erre varrjál gombot.. Hogy is van ez? Van egy pesszimista Jucus a nagy nyilvánosságnak, meg egy egész más Jucus, neked, priviben, házi használatra? Így szokott kezdődni a skizofrén paranoia
Hát, örülök, hogy másodszorra összejött, sok sikert hozzá. De Te az első házasságodból még fiatalon és gyerek nélkül léptél ki, nekem viszont van két gyerkőc, meg olyan nagyon fiatal sem vagyok már. Elvagyok én bárkivel, de annyira megbízni nem tudok talán soha egy férfiban sem, hogy rábízzam az életemet, a gyerekeiméről nem beszélve. Pedig nagyon rossz egyedül.
Igen, ebben igazad van, élvezni kell az életet, de nemrég pont erre fáztam rá. Ez is úgy jött le egyeseknél, mintha megkurvultam volna, pedig attól még messze vagyok... Kalmuska miatt is megkaptam... Szóval mindegy.
Természetbarát az, aki szívesen tölti az idejét fűvel-fával... de úgy is mondhatnám, hogy kurafi.
JM, ne add fel, eleted felenel sem vagy meg, tudod hany ferjet elfogyaszthatsz meg? Ott van a fiatal Bin Laden fiu esete, aki 27 eves vagy mennyi es egy otvenvalahany eves angol not vett el felesegul, akinek ez mar a 6. vagy 7. hazassaga, nem szivbajos, nem kell beleadni apait-anyait, csak elvezni az eletet, nem azon gondolkodni mi lesz ha nem sikerul? Akkor jon a kovetlkezo Most bekeharcosok mind a ketten, az oreg binladen meg megorrolt a fiara es az "ifju menyecsket" is eltenne lab alol
Soha ne mondd, hogy soha.
Egyszer én is tettem egy ilyen könnyelmű kijelentést, aztán másodszor is férjhez mentem. És most én is azt mondom, hogy soha többé! De attól tartok, párom is ezen a véleményen van...
Én nem akarok lebeszélni senkit, van barátnőm, aki 3x ment férjhez, 3x vált el, most készül negyedszer oltár elé állni, mondtam is neki, kezeltesse magát, mert tuti nem normális. Menj csak nyugodtan férjhez, Neked se legyen jobb, mint nekem. Viccet félretéve mindenki döntse el maga, mit akar. Én 8 évig éltem együtt az exemmel, mire kiderült, hogy milyen nagy természetbarát. Nagy sokk volt, nem volt könnyű túllépni rajta. Azt hiszem, soha többé nem tudok megbízni egy férfiban sem. 2 gyerekkel meg jobb, ha az ember beletörődik, hogy egyedül maradt.
Én még sosem voltam férjnél..ezek szerint jobb ha én is elfelejtem?? Idősebb ismerőseim szerint hülyeség lenne, örüljek, hogy még nem vagyok férjnél és mindenem megvan, legfőképp a szabadságom
Nem. Én úgy értettem, hogy soha ebben a büdös életben nem leszek még egyszer olyan hülye, hogy férjhez menjek.
"Az a férfi még nem született a világra, akihez én még egyszer hozzámennék."
Ezekszerint az egészen fiatalokra fogsz majd hajtani?
Házasság? Az a férfi még nem született a világra, akihez én még egyszer hozzámennék. Kalmuskával meg hosszútávon egy fedél alatt kész öngyilkosság. A viccosztályon kötnék ki abban a bizonyos ruhadarabban, vagy a börtönben...
Nincs szükség rá, egyenlőre. Újratelepítettem, informatikus ismerősöm rápakolta, ami kell, most olyan, mint újkorában. Remélem nem lesz vele gond mostanában.
A Menorca jelen pillanatban 11000 kunát ért volna.. Lenne új gépecskéd, ennyire érdekeljen..
B...meg Te, kit érdekel a Menorca, azt se tudom ki az. Tőlem japán ikebana önvédelmi sport is lehet.
Annyira izgulok... Még két meccsem van vissza a horvát tippmixen (KLaDEONICSE ZDERICS) Aztán egy kicsit gazdagabb (kicsit jóval gazdagabb) vagyok. Segíts már szurkolni, vazze!
Le. Mégpedig simán, lelkiismeretfurdalás nélkül. De kezdjük ott, hogy ha berúgva jöttél volna, otthagytalak volna a buszmegállóban.
Csak égetni akarsz...Nem voltam berúgva, nem hánytam le az asztalt, nem böfögtem... Csak potitív tulajdonságok egy egoista pasitól... És még csúnyán sem beszéltem...
Akár az is lehet. Valahogy ezek a tulajdonságok nem jöttek elő annál, aki nálam volt... Vagy nagyon jól titkolta...
Én egy nagyon kedves, aranyos, rendkívül jópofa, intelligens psai vagyok. Sztem valakivel összekeversz...
Hahahaha... Megírtam a DVD-idet, de ha szemétkedsz velem, feladom a Sipinek. Amúgy hétfőn postára adom.
Kicsit ringatnál, mesét mesélnél esténként, adnál jóéjtpuszit, ebéd után megbüfiztetnél.... És a többi
Kalmuskát normálisnak nevelni halott ötlet. Lassan engem is meghülyít. Pedig én egy komoly nő vagyok.
Jóra bíznád ezt a melót... Épp a legmegfelelőbb ember.. Amióta ismerem, még kevésbé vagyok "átlagközeli".. Hehe
Aki engem a "normális" emberek által élt életmódra, gondolkodásmódra meg tud tanítani, Nobel-díjat érdemel
Ha nem is az övé, de a nyakába tudja venni vele. Az érzelmek talán nem olyan nagy baj, ha nem itt a nyilvánosság előtt dúlnak.
Jégmackó beindult... Va neki egy biciklije, aztán azt hiszi, övé az ország. A biciglit is lecsillapította a jég, hát még Jucuist!!!! Lassan minden érzelem kihűl ott messze....
kecskemét - malom központ mellett van fényképezve
Lopd el ha tudodd, de fell kell hozá szedni a alata lévő betont és a korlát is jön vele
Még szerencse hogy az oszlophoz nem ér hozzá!
vagy más!
Ha hozáérsz már nincs mit tenni te is ott maradsz!
nemár ezzel jár a télanyó bevásárolni
most valaki belerúgna, gondnélkul eltorne
Szerintem ez Jucusé, csak kissé elkábult a Martinitől, aztán rohadj meg bicigli!!!
1. Az enyém sokkal szebb.
2. Hogy kábultam volna el tőle, ha felvizezted?
3. Lenne jobb ötletem, mi (vagy ki) rohadjon meg...
Az enyém is szokott így kinézni. Csak az egy kicsit dizájnosabb.
Összesen: 16
[1]