Ahogy néz, lehet, hogy beleborították szegénybe a hiányzó részt.
ááá......az csak olyan előmérkőzéses pankráció lenne. Nem ismered a
női harcmodort? Amolyan amazonos foggal körömmel.......utána, meg
lehet menni gyónni. Tudod mit? ha választani kellene inkább a hidegháború -
rokonokkal.
...." Mindegy lenne, bármit is mondok,
Úgyis helyesel a nép.
Ha gazdag lennék, rögtön bölcs lennék."...
Dalí nagyon nagyon bölcs volt ($) higgyél neki.
határozottan nem rossz. jó elképzeléseid vannak, ez haszos lehet. de a vallásom tiltja, hogy nőkkel verekedjek, ezért kezdhetnénk mindjárt a baráti kézfogással, villanyt le, ölelkezés...... nem hangzik jobban?
a nagymesterek is tévedhetnek: a lónak 4 lába van, mégis megbotlik
Hát, most már azt sem tudom, én ki vagyok, illetve tudom, hogy nagyon kivagyok. Hogy Te ki vagy? Hm.... Birgehágó.
Az én verzióm (javaslatom) : szerepjáték.
Helyszín a vicclap ringje. Piros és kék sarok. (2 zöld nem lehet!) Tétmeccs....
Izgatott nézősereg. (minden ütés után muszáj egy poént elereszteni!) KO.-ig megy. Utána a megérdemelt skalpolás - itt már extázisban tombolnak a nézők.... És happy end van? van. : a békepipa - ha még van hova berakni egy szívásra, majd baráti kézfogás........ - kedélyek megnyugszanak, villany le, közönség balra el. Nos, hogy hangzik?
/bemószerollak Dalínál/
minden és mindenki változik, a fejlődés folyamatos. csak alíg vesszük észre.
a skalp után szívjuk el a békepipát?
Hogy lenne mindegy? Nem mindegy. De már rájöttem, hogy mégsem vagy ő, mert ő, ellentétben Veled, nem áll velem szóba.
hááát a látásommal eddig nem volt baj. Most mintha a jövőt is látnám. Nem biztos, hogy majd megéri az adok-kapok.....
És
nagyon el tud durvulni, csakúgy, mint egy rossz házasságban ...
ismered biztosan S.Dalí elhíresült mondását : " Minden alakít rajtam, de semmi sem
változtat meg." - valszeg a rokonok sem változnak meg ettől......- de ezt csak gondolom
ne félj semmitől. amíg engem látsz nem vakulsz meg. ha meg valaki hepciáskodni akar, azt megskalpolom!
Persze, mindig arra gondolok. Feltűnt viszont, hogy nagyon hasonló a stílusotok. Nem lehet, hogy Te Ő vagy? Skizo?
Nem a birgehágás járt az eszembe, hanem a Ti eszmecserétek Su-val a birgehágásról. Nem mindegy!
a lyukinyulaknál én sem tudom. de az biztos, hogy itt mindeki azzal párzik akivel akar
így aztán nem meglepő ha szaporodunk
hogy neked mik nem járnak az eszedbe mosogatás közben! méghogy birgehágás!
vigyázz, kálmuska féltékeny lesz ..... a birgékre
Most jutott eszembe mosogatás közben. Nem azért választottad ezt az avatart, mert elirigyelted az ikertesódtól, hogy ő birgéket hág? Egyszer mintha ez már lett volna téma köztetek...
Most lehet, hogy sokan felhördülnek, de akkor is leírom. Szerintem gyereket lefotózni piával, cigivel nem vicces. Inkább szánalmas, hogy léteznek ilyen szülők, akik ezt humorosnak találják. Én primitív dolognak tartom.
szerintem aranyos,még elmegy egy söröskosóval a kezében asszem.
az azért igaz hogy mással pl. cigivel tényleg nem nevetséges
Ez engem már valahogy nem hat meg...egy csomó ilyen kép van, ahol kisgyerek kezébe adnak cigit/sört, szal má nem tudok rajta nevetni
jah, 10 éves korában már törzsvendég lessz a detoxikálóban
Összesen: 13
[1]