Most attettem ide a szekhelyem egy darabig ide irogatok ne irogassatok nekem a nagyseggu szekekhez, mert innen nem tudok tobb szalat kovetni. Meg egyben vagyok Kalmuska, nincsenek hamvak te genyo ..szivesen latnal kibelezve mi??
Szeretem a 2 ertelmu dolgokat tenyleg nem kell roviditesekbol a legkezenfekvobbeket valasztani. A millio puszi csak jobb mint valami fegyveres banda nem ?? )
Na meg megyek kuralni magam, hogy meg felerosodjek a szilveszterre.
Hála Istennek, túlélted... Aggódtunk ám, szegény kicsi gáréért, mi lesz vele? Azt hittük, meghalsz...Én nem, csak a többi lökött... A számlaszám él, bárkit kihúzok a bajból.... Kálmuska
Sajna, én előbb a nagyseggű székeket néztem meg, bocsi! Mindegy, önmagamat nem ismétlem, de azért gyógyulgass!
Jó látni, hogy mégsincs szükség az alapítványra. A fél rum elfogyásával nagyon nehéz hét előtt állsz. Vége a dőzsölésnek. Nagyon pocsékul voltál tényleg, ha még a gyógyítgatást sem akartad hagyni nekik.... ;)
Én is szeretem a kétértelmű dolgokat. Igen, a másik jelentése jobb, de bilincsek kapcsán nem az az első, ami beugrik. Jó szilveszterezést, de a májadat még kíméld.
nekem paradicsomom volt egy furcsa kitüremkedéssel
Hát nem egy hosszú,vastag és rücskös uborka,de rosszabb napokon talán ez is megteszi...
( Erről jut eszembe: Milyen a vegetáriánus pi*a?- Kívül retkes,belül gombás/bocs/)
hehe... kicsit más, kicsit magyar, de a miénk
Mégcsak véletlenül sem úszóguminak néz ki.
Tudom, hogy nem a méret a lényeg... de azért még egy kicsit simogathatták volna...
Íme a kutyaf@sz paprika ))))))))))))))
Levegőt vegyél, jó sokat, úgyis csak addig teheted, míg még egyszer nem találkozunk. Akkor véged.
A nickjében az mfo "Moravská filharmonie Olomouc" a "Multinational Force and Observers" helyett. Az csak tipp volt valóban. Nem jött be.
Az MP lehet sok minden. Puszit nem dobott nekem külön , azt mindenki kapta.
Egyébként itt volt szó először MP-ről, ezért gondoltam, hogy talán mégis a másik jelentésében használta.
Kikérem magamnak. Ha ez az eszement nem járatná a pofáját, semmit nem tudnátok. És még a nőkre mondják, hogy pletykásak... Megáll az eszem.
Visszatérve EMEFO-ra (megint egy magas labda), drága öreg, sokat tapasztalt haverom, az MP, az nem az amerikai hadsereg rendőrsége, hanem millió puszi (nem én küldöm, egyszer írta Neked EMEFO, lepoénkodtad a nevében betűkkel, valami Force is volt benne).. Hehe
Honnét tudod, hol tartok a maradék 50-nel? Lehet, hogy már rég le van zsírozva, csak a gradU nem Néprádió, mint egyesek...
Kezdj el gyorsítani, nemsokára EMEFO hamvai hazajönnek, és Te még cs 50%- nál tartasz...Húzzál bele, Jucus! Millió p
Kösz, hogy szóltál, én észre se vettem volna a "magasságát". Egyébként meg erről az a véleményem, hogy ha már gradUnak meg nekem tolmácsra lenne szükségünk, régen megette a fene az egészet. Úgyhogy nekünk nem kell tolmács!
Ez kérem azért van, mert mint tudjuk, a férfiak "esze" az ugye nem az agyukban van. Mondjuk az agyuk sem a fejükben. Szóval igazán jó kifejezést nem könnyű találni, egyik sem az igazi...
Kalmuska, látod ezt a freudi elszólást? A férfiak agymenését... Szándékosan nem észjárását írt. Ez a Jucus miket csinál néha....
Megértettem, igaz kicsit lassan ment... Hiába, nekem, mint nőnek nem mindig könnyű megérteni a férfiak agymenését.
kalmuska vegyél vissza, még elszállsz attól a fene sok okosságtól, ami a fejedben lakozik.
Köszi. Téged kérlek fel a továbbiakban tolmácsnak, ha Jucussal nem értjük meg egymást tökéletesen.
Várjál, elmagyarázom Neki...Azt akarja mondani ez a bőbeszédű szikla, ha nem fogadott volna el kedves ismerősének, nem is reagálna Rád. Csak tudod abból a pár szóból, ami kicsit meg is van csavarva, nehéz ezt egy nőnek kihámozni....Nagyon puszi: K
Nem vagyok szakértő, kankutyám sosem volt. A kertben rohangál, nem kell sétálni menni vele. Azért lebuktál, hol járkál a szemed. ;) Vannak dolgok, amik a férfi szemeket is ellenállhatatlanul vonzzák, de azok a hölgyeken vannak, nem kankutyákon.
Nem kell őket tanulmányozni, elég, ha végigmegyek az utcán. Ezt neked, fő-fő-kutyaszakértőnek magyarázzam?