Stop. Mennyé el fűzfánfütyülni.
Sose esek pofára.. Csak akkor, ha karácsony után nem találok meg egy utcát messzi északnyugaton. Híres zeneszerzőnk utcáját, ott egy házat, abban a házban egy emeletet, azon az emeleten egy lakást, abban a lakásban egy nőt, abban a nőben....Hehe
Nem túl hízelgő szegény Juckóra nézve, hogy ilyeneket feltételeztél róla, hogy rosszarcúakkal khmm...
Ez elég hülye duma volt.... Rád vall.... A fejemhez az alkeszt csak a Jucusnak szabad. Ammeg dolgozik... Ezek után vannak kétségeim. Veled hetyeg?
Á, attól, hogy tudok guglizni, még nem vagyok Isten. Az alkesz szó nem tiltott, és rád nem mondtam semmit. Olvasd csak el újra. Magamra meg csak mondhatom.
Vazze, két napja voltam a Németvölgyi úton, Apor tér balra Lejtő utca. Mér nem két nappal elóbb hívtál pálinkázni?
Áááá, nem mondtam igazat, nem volt harminc hely. Ott dolgoztam sokáig. Hosszú évekig. Ennyi.
Mit keresnél? Ezt a pálinkaházat például. ;) Nem kell ahhoz GPS, elég egy maps.google.com is. Igen, a Moszkva térnél van, sokmindennel odajuthatsz.
Harminc helyen éltél 7 évig? :o Hogy is van ez?
Vazze, az messze Budán van. Én meg kis , somogyi, mi a retket keresnék abban a nagy városban, vazze? A múltkor elég volt megtalálnom azt a harminc helyet, ahol hét évig éltem.Sajna, nincs dzípíeszem, szerintem Moszkva tér?
OK, ide kell menned. Mondd azt, hogy te vagy a kálmuska és gradU küldött.
Rézangyal Pálinkaház
Mammut I. Bevásárló- és Szórakoztatóközpont 3. emelet
06-1 / 345-8282
Igen,a tömeg elég feltűnő lenne.Meg a táblának is támaszkodnának páran.Meg a földnek is
Összesen: 8
[1]