Milyen feje van már a muksónak?
A tűlevelekkel nem lesz baja az illetőnek. De ne irigyeljük ezért, van ott más baj bőven.
Akkor jobbat mondok. Alkoholos filctollal írd rá az edényre, mi készül benne. Olyan boltban kapható alkoholos filccel, nem amit már Te mártogattál a pezsgőbe... De sztem, hagyd a francba az egészet, öleld meg az üveget, a családot meg küldd el a mekibe... Vagy jöhetnek hozzám, én főztem, de nincs kinek... És még inni sem ittam...
Nem hát. KIcsit jártatni azt a nagy számat, büszkélkedni, páváskodni. Ámbár ha én is így tudnám lebegtetni a farktollaimat, vazze....
Ja ennyit tudtam, le is van töltve, csak azt hittem Kálmuska valami extra mondatra utalt, ami valami bővített verzióban hallható Sanyi nem fog bántani Remélhetőleg, mert jól hátul van ez a topic, a fiatalság meg elől olvas
Akkor nagyvonalakban: Gyuri felhívja a hivatásost, hogy menne fel hozzá, de nem dugni akar csak nyalni, megbeszélik a tarifát,blablabla, és akkor a Gyuri aszongya, hogy meg lehetne-e oldani, hogy NE FÜRGYÉ LE? a csaj értetlenkedik, én már bepisiltem a röhögéstől, mert a Gyuri az egy igazi 24 karátos paraszt. Mongya a Gyuri, hogy: "Ne fürgyé le, szeretem, ha egy kicsit büdös a picsa". Ennyi, de ezt így nem lehet, ezt hallani kell.
Sanyi, ugye nem büntetsz? Lécci!
Írd le megvédünk, nagyon kíváncsi vagyok mint egy macska Ha kitilt majd legfeljebb visszajössz más néven, bin Laden vagy valami egyéb pozitív figura
Hát megvan az ideális férfi!! Mi nők megmenekülhetünk a sok felesleges pepecseléstől, és megőrizhetjük bőrünk védőrétegét is.. Meg nem jó az a sok mű szappanillat. Reggel elég kicsit mosdani, estére beérik, ahogy egy férfiismerősöm fogalmazta. NEM AZ ÉN PASIM!!
Hát, így jártam. Nem mindennap fordul elő velem, hogy pár percen belül kétszer is lekurváznak csak azért, mert nekem jobb a helyesírásom. De ettől én még remekül fogok aludni éjjel...
Karácsonykor fürödtem, legközelebb majd húsvétkor. Nem lehet túlzásba vinni, még vízköves leszek.
De ne Geiger-Müller számlálóval mérd a kisugárzását! Az okozza azt a megmagyarázhatatlan érzést, hogy kedveled. Nem igaz, hogy nem érzed.
Szerencséd van. De most már mfogirl is onleány lett, vele kell küzdened.
Kálmuska tudhat valamit, amivel begyűjti a női szíveket. Kisugárzása van.
Csak jó tulajdonságom van, de ezt egyszer már kifejtettem. Akkor akartál hanyattlökni az esőben...Hehe
Ő is depis? Ajjaj... Amióta téged ismer, azóta lehet. Mert nélkülöznie kell néha.
Ha nő lennék, én is biztos megszédülnék ezektől a kedves becézésektől. Megértelek, hogy már teljesen odavagy érte.
Hogyne küzdenék? Hol találok még egy ilyen palit, mint ő? Depis, alkesz, és olyan szépen tud becézni... Lökött gáré...hát nem gyönyörű?
Semmit, bocsáss meg. Mekkorát fordult a világ rövid idő alatt, hogy már küzdesz érte?! Ó, ez olyan romantikus.
Ejnye gradU, szégyelld magad! Ajánlgatod kalmuskát mfogirlnek, én meg heverjek parlagon? Hát mit vétettem én Neked, hogy ezt tennéd Velem?
Húzzál bele! Az ember a Te korodban már szokjon rá a szeszre... Különben a csajok leisszák, vake!!
Remélem, nem rám gondoltál.. De akkor ismered : Az alkohol ellenség. Aki megfutamodik az ellenség elől, az gyáva. Én nem vagyok gyáva
Az biztos, hogy ez is nagyban hozzájárulhat... Gondolom, a többi évszakban is mindig örömmel fogadod az égi nedveket a nyitva tartási idejükben.
Nyáron rosszabb, akkor kiülnek az utcára is, ilyenkor nem vészes, fáznak, bent vannak. Lehet, hogy ezért (is) szeretem én annyira a telet?
Részvétem a kocsma miatt, ott soha nincs csend. Egy diszkónál azért jobb szerencsére.
Így vannak azok, akiknek lusta a mája. Én is 1 deci bortól vagy pezsgőtől már kicsit érzem, hogy lassulok... Minek iszik, aki nem bírja? Egyedül a tokaji az, aminek szeretem az ízét, az meg elég drága ahhoz, hogy ne igyak sokat belőle.
Igen, tudnék mesélni, egy kocsma felett lakom. De Hozzád hasonlóan én is inkább a sütitúladagolástól legyek rosszul, mint a piától. Mondjuk ahhoz nem kell sok, szinte sosem iszom, úgyhogy már 1 pohár Martinitól zsibbadni szokott az agyam.
Gratula, biztos nem volt az olyan rossz.... ;) Én is szeretem feláldozni magam néha a sütiknél, nehogy másnak baja legyen tőlük........
juckómackó: Sokan az alkohollal vannak hasonlóan. Annyira gyűlölik, hogy ahol érik, pusztítják...
Húsvét? Nincs olyan messze. Tényleg szar lehetett a sacher, ha ilyen hamar elfogyott. Vagy azért pusztította mindenki, mert olyan szar volt, hogy látni sem bírták...
Juckómackó, nekünk cooperálni kell! legközelebb ha lesz valami eszement főzős ünnep, akkor megbeszéljük a részleteket.
GradU, jelentem elfogyott a sacher, mert mindenki csak "jaj hagy kóstoljam meg, akkor ezt a részt ami itt kiáll már megeszem jó? " Őszintén, szerintem szar lett, de akinek kell, egye...
Nincs kinek? :o Múltkor olyasmit írtál, hogy van. Ha mégsincs, akkor biztos találnál itt olyat, aki örömmel menne.... kajálni.
Jesszusom, mint akik már 20 éve házasok
Meséld majd el, milyen sikere volt! Biztos nem kell Újévig ennetek.
juckómackó: "Arra az esetre, ha úgy járnál, mint tegnap..." Feledékenység ellen bizony jók a jegyzetek..
Mielőtt az újabb üvegeket megbontod, írd fel egy cetlire, mit főzöl, sütsz éppen. Arra az esetre, ha úgy járnál, mint tegnap...
arra sem emlékszem! de most vettem újabb üvegekkel... Most végre sikerült valami kaját készíteni...Sacher tortát!! Eredetileg rizses tejszínes tortát akartam, pirosbogyós-gyümölcszselével, de aztán rájöttem, nagy fába vágnáma fejszémet, mint a kanadai leány egy másik képen, így a Sachernál maradtam...
Bocs, de ez vicces elképzelve. Nem emlékszel? És biztos, hogy csak fél pezsgő fogyott? Ha fél maradt, abból még nem következik, hogy 1 volt az elején... ;)
Hát már dülöngélek, na és akkor mi van?!! A kaja odaégett, megyek enyhíteni a depresszión, megiszom a maradék pezsgőt..Most a padlón ülök, erősen kapaszkodom, nehogy lejjebb essek
VAZZE, EZEK BERUGTAK...... ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ/*/*ihetetlen........ Mint a mókus fent a fán....
Ne te neee! Már megint ez a nyáladzás.. Hallod-e Juckómackó, mégiscsak vannak hercegek!!!(utalás egy másik társalgásra)
Kívánok minden kedves okoskodónak boldog.... gyönyörű.... békés karácsonyi ünnepeket!!!
Kálmuska
És a herceg jön fehér lovon( A fenét, egy fehér Berlingóval), viszi a gárét messzire. Dehogy, ahhoz sincs esze, hogy kihasználja a szitut.mer hüje!!!
Hmm csak ülök itt enyhén ráncolt homlokkal és próbálom megfejteni Juckómackó és Kalmuska61 dialógusát..Nem megy..akkor inkább megyek aludni. Jóccakát mindenkinek
Nos az egyből leesett hogy oda vagy érte és vissza, nyomon követtem ám a párbeszédeteket én!! Szerintem az volt a belezúgási pont amikor Juckómackó meggyanúsított, hogy csak akkor iszol vizet amikor részegen esőben hanyattesel ))
Amúgy tényleg sajnálom a cicádat, én is eltemettem 1-2-t életem során Most egy hamvascirmos cicám van, úgy tud nézni a nagy zöld szemeivel, olyan szép az arca mint egy költemény !!
Macskatolvaj! Neked nem értelmezni kell, hanem visszaszolgáltatni azt a kis gengsztert. Amúgy meg az agyaddal van baj, ha nem érted. Belezúgtam a Jucusba....
Lett valami súlyos következménye?
Holnaptól beíaratlk a magyartanárnőhöz. Megtanulsz értelmezni,( a beleélés képessége), egyebek. Pusssssz: Kálmuska
Volt, hogy egyszerre egy komplett franciaosztályt( Gimnázium 4 dé). Megöregedtem, meghülyültem. Mit is beszéltünk? 27?
ez a nekem való fa, hull a habos árpasör, jöjj el kedves bebaszás, minden gyermek várja már, hogy mujjon a másnaposság XD nemrimel de ez van
Nekem kéne egy ilyen karácsonyfa...
Ezek szerint 7 éves korod óta vagy alkesz? Jól bírod... Már rég fel kellett volna dobnod a pacskert.
Biztos azt mondaná: Kálmuska, ez meg mi a rossebb? Emlékeztet valami gyerekkori ízre, amit egyszer anyád megpróbált hét éves korodban belédpumpálni....
Attól, hogy kiszippantom a bennük lévő nedűt, ez még nem egyenes következmény. Jelentheti azt is, hogy kissé szomjas vagyok. Vagy épp kiszáradt a szervezetem....
nem az a baj, hogy nagy az isten állatkerje, hanem az, hogy kicsi a kerítés...
Újrahasznosítás!
A csövesek gyárthatnának ilyen fákat és kaphatnának érte 1000 2000 Ft-ot és bevihetnék késöbb az újrahasznosító üzembe
nem szeretem a kanadai sört...
persze nem kéne erőltetni...
itt nem is a karácsony a jó, hanem amikor bontják a fát
Nem szereted a kanadai sört??? Pedig nagyon jól, főleg a Kokanee, valami olyasmit mondtak a kanadaiak hogy gleccservízből készítik. Bár nem vagyok annyira oda a sörért, ezt bármikor meginnám.
Milyen meghitt lehet a karácsony egy ilyen fa mellett!
...egy idő után mindenki "átszellemül"
A végén meg bedőlnek a fa alá ajándék gyanánt.
Összesen: 14
[1]