" Na büdös kulák,a disznó mennyit fog fialni?
Hát a rosseb tudja,ezeknél sohasem lehet tudni.
Befogod a pofád büdös paraszt,a számot mondd!
Hát mennyit fialjon elvtárs ?
14-et !
És a disznó tudja ezt elvtárs? "
Hofi után szabadon : lajos
06/30.....,.. A többi legyen az én titkom
Puszika a JM nevében is, most írta elmegy gyerekezni, lehet nem ér már itt Téged. A gradu meg biztos elnyomja majd a jókívánságait priviben, így az Ő nevében nem írhatok. Hehe..
Na még jó! Más nem is hiányzik, mint beírd ide a címemet! A telefonszámomat nem akarod? Vigyázz Kálmuska, mit csinálsz, mert kiheréllek...
Sebaj, csak arra vigyázz, hogy a címedet ne tudja meg mfogirl. Úgysem bántana, velünk eddig barátságos volt... Eddig...
Ó, hát egy fancsali pofika.... Akkor nem erőltetjük, majd kalmuskával elintézitek, és majd nem mondunk el mindent mfolánynak.
Az őszintét megvallva.... nem bizony. Egy nőtől aranyosak az öngólok.
kalmuska: Nekem is az az érzésem.
Tudatosan? Á, ennyi hülyeség nem lehet tudatos, ez csak úgy jön. Néha csak akkor tudatosul a dolog, mikor már elküldtem... De valld be, nem is nagyon akartok visszakozni.
A lelked mélyén tudatosan adod azokat, valld be! Mi meg kedvességből már nem tudunk visszakozni...
Autokratizmus van elvégre is.
Ha nem hagyom magam, tőle kapok, ha hagyom, tőled. Van jó választás is?
Te ne ellenkezz Jucussal, mert olyat kapsz Tőle, mire visszajön EMEFO, még akkor is ápolnak. Ha egyszer megbízták, hogy mindkettőt hálózza be, Neked szavad nem lehet!
Puszi mégegyszer, de még egyszer sme kaptam senkitől sem privit
Juckó! Mire visszajövök, legyen meg neked mindkét pasi !!
Kálmuska
Most már nem nagyon nézek be megyek pakolni, puszi mindenkinek!
Puszi.. Kívánok nagyon jó nyaralást (telelést), érezd nagyon jól magad. aztán térj vissza a "négy lüke" közé, és meséld el, milyen volt.Még egyszer, nagyon jó utat!!!!
Istenkém, Jucus! Azt hittük, mi vagyunk a nagy durranás, a viccvalami összejövői. Aztán itt ez a két szent. Az mfocska, meg a gradU.... Mi, két szűz ifjú ehhez képest lila bárányka... Ezek beindultak..
Helyettesíteni nem tudlak, azt a zöld genyát én meg nem innám.. Majd nyitok addig egy Mfoogirlt, aztán úgy néz ki, mintha Te lennél..
Engem akarsz piszkálni mindig? Brühühü
A Moravská Filharmonie Olomouc nem logikusabb? Nagy rajongója vagyok az MFO-nak
Nagyjából valami ilyesmire lehet képes.
A linkeknél felkerült az ars poeticája kísérőszövegként: "A ház után az autó következik." ;)
A nickedben az mfo mit jelent? Multinational Force and Observers? Először majdnem elvetettem ezt a gondolatot, de az MP-s dolgokra visszagondolva egész logikusnak tűnik.
Utolsókból lesznek az elsők
Kálmuska kérlek, mivel holnap elutazom 2 hétre, nem biztos, hogy be tudok nézni, hogy bölcsességemmel jobbítsam az életeteket. De ha Susanne felbukkanna és ismét párbeszéd alakulna ki, kérlek, helyettesíts Bízok Benned.
GradU, ha Sanyi elküldené txtben az irományt, kérlek mentsd el, mert nem leszek itt hogy lecsapjak rá
Szerintem a családtagjait váltásban őrségbe osztja, hogy figyeljék az újonnan felbukkanó képeket..de csak azokat ahova azt is lehet írni hogy elso...nem jo.
Milyen véleményük lett volna, ha kalmuska is beleszól? ( bocs, drága, de ezt nem hagyhattam ki)
Susanne-ból. Egy "ámerikai" gáré, aki miután elkezdtük piszkálni a sok hülye írása miatt, kitalálta, hogy tulajdonképpen irigykedünk rá, és mi különben is hülyék vagyunk, ő meg tisztességes Ámerikai "Állam polgár", és soha nem fogunk semmit sem elérni, nem úgy, mint ő. (van háza, kocsija, mind ki van fizetve, blablabla) Bill Gateshez mérte magát, minthogy neki sem volt diplomája és mégis mire vitte. Amúgy valami tanulatlan némber lehetett, aki egy gazdag fickóra ráakaszkodott. Szóval kellemes társaság. Ja, azt is elmondta másnap, hogy ahova teázni ment a barátaihoz, ott rajtunk irigy és buta magyarokon nevettek egy csomót. De jó nekik.
Ő mindenhol első, amióta régen az észosztásnál utolsó volt, és megszívta, hogy neki nem jutott. Kegyetlen az élet. Szerencsére tud mivel kompenzálni, hiszen gazdag és ámerikai.
Szerintem ül a gép előtt arra várva, hogy Sanyi feldobjon egy képet, nehogy ne ő legyen az első. Lehet, hogy a kettőt már nem ismeri? Vagy elfelejtette, hogy van magyarul.
Azért te csak 3-nál hibáztál (miattam). Ő viszont csak egyig tud számolni segítség nélkül. Az ujjai is segítségnek számítanak...
Na persze.... Pont olyan vagy. Kicsit alkeszhajlamú bulikirálynő...
A vitánál elég lenne, ha egy txt-ben el tudná küldeni Sanyi, vissza nem állítaná, épp azért törölte.
Az a banya végre valami olyannal próbálkozik, ami a szintjén van. Ez maximálisan kielégíti.
És ha megtalálja akkor kirakja ismét, esetleg új kategóriát nyit neki? Én főleg arra az utolsó nagy beszámolóra vagyok kíváncsi, amiről sajnos lemaradtam. Ha nem találja Sanyi, meg lehetne az egészet ismételni. Öreganyánk visszatért, bár egyelőre csak a sorszámok bemondásával próbálkozik
Értem, így ünnepelsz és elfogyott. Ne esküdj, azt később meg lehet bánni.....
Megkérdeztem Sanyit (mert te nem akartad ), hogy elő lehet-e még szedni a Susanne-os vitát, hogy kalmuska is láthassa. Hamarosan kiderül.
nem vagyok alkesz esküszöm, csak az ünnepek hatottak így rám már semmi pia nincs a házban ..
Néha annyira röhögtem, majd leestem a székről.... Az a dumája, hogy annyira beseggelt, épp a padlóba kapaszkodik, hogy ne essen lejjebb...Világbajnok...
Nyugi, nem vigyorogsz, amikor letépi a fejed, aztán beteszi vacsira a kis zöld genyói közé...
Tessék most is, elmegyek pár órára aludni és kimaradok mindenből
Van némi beleérző képességem, szóval tudlak sajnálni, bármennyire hihetetlenül hangzik....
Valahol mélyen csak simogatja a lelkedet, ha valaki csapja a szelet... Bár lehet, hogy ha választhatnál.........
Már Te is ellenem vagy? Nehezen bírok vele, minden trükköt próbálok bevetni, de egyre nehezebb. Erre még Te is adod alá a lovat...
Szted nem azon esza fene, mer még a nászágyunk fölé is
gradU tartja a gyertyát? Tele van a hócipőm... Itt ez a gáré, aztán félúton meggondolja magát, hátha mégis a gradU? Mit csináljak?
Már csuklanak is a lábaim összfelé.
A privi szerintem magánjellegű (2 emberre tartozó) társalgási mód. Pletyis vagy kicsit?
Ez már kezd kóros lenni... Nem tudok róla, de ha ennyire féltékeny vagy rá, a saját esélyeidet csökkented előre nála. Egyébként ízleld még egy kicsit annak a jelentését, hogy privát. ;)
Én is határozott vagyok, meg fogom oldani. Na még az lenne szép, ha harcba szállna velem.
Nem kívánok neked ilyet, de ő már eldöntötte, ahogy elnézem. Te már csak beletörődhetsz a sorsodba... Legalábbis a határozottsága ezt sugallja. ;)
kalmuska: Nem, nem.... Nem harcra fel, csak védd magad! Nőt bántani nem szabad, csak a támadásokat szabad védeni.
Élni??? gradU, milyen élet lenne az nekem? Mi bajod van velem, hogy ilyet kívánsz nekem? Bár sok gondom nem lenne vele, sztem pár napon belül kinyírnám.
Na megyek főzni, hogy ma valami hasznosat is csináljak
a mai hercegideál ahogy én látom rendszeresen kozmetikushoz jár, szőrtelenít, ha bálba(elborultteknósdiszkósakármibe) megy 2x annyi ideig készülődik mint a nő és lehetőleg minél taplóbban viselkedik annál jobb.
Ezzel húzni? Nagyon ideges lettem, látod, egyből aggódni kezdtem...
Kell az a hús, éhgyomorra megártana a kis vörös.
Jó étvágyat így éjszakára! Mindig evéssel vezeted le a duzzogás energiáit? Akkor jobb lesz, ha kicsit kímélünk, nehogy az egész erdőt ki kelljen majd vágnod. (Te jó ég... egyre gonoszabb leszek... Lassan már magamon is csodálkozni kezdek.)
Huh, miket eszel megint? Találsz kedvedre valókat egy normál étteremben is, vagy épp ezért voltál kénytelen koktélozgatni?
Most duzzogok, hozok enni.
Mindenkinek ajánlom, tortillára tahinát teszünk, paprikát, csírákat pölö lucernacsíra, füstölt tofu, meg póré, feltekerjük és majdnem olyan jó mint a ződborzadály
Csak van olyan nézésed, amivel meggyőznéd Sanyit.... Nincs kedved megpróbálni? Hmmm?
Dehogy vagyok az. Se jó, se Isten.
Nem tudok szépen nézni. Te többet elérhetsz Sanyinál, biztos tudsz cicásan nézni. Ráadásul neked be is szokott jönni.... Egy szívhez szóló levéllel még lehet esély arra, hogy elküldi a kitörölt kommenteket. Ha megvan neki.
Szerezd vissza a kommenteket GradU! Nem tudsz szépen nézni Sanyira vagy valami? Oldalra hajthatnád a fejed és pisloghatnál nagy szemekkel, nekem mindig bejött, naaaaa, lécci!!
Azt ne! Jó, hogy lelkesen írogatsz te is. A gonoszkodásokat nem kell komolyan venni, azt már tudod.
Á, nem vág az, csak tényleg szörnyű vagyok.
gradU te szörnyű vagy! Akármennyire igyekszem, mindig eléred, hogy a saját dugámba dőljek... Muszáj az eszednek ennyire vágni? Vagy nekem kéne dugót nyelnem, meglehet...
Szerintem már Sanyi sem biztos, hogy vissza tudná állítani. (egy mailben azért próbálkozhatsz) Nem vagyok ám Vicclap üzemeltető (társ sem), csak egy lelkes olvasó. (emiatt sajnos nem tudok mit tenni) Abból is a szószátyárabb fajta.
Abból télleg kimaradhattam...Én csaz az előző szösszeneteket olvastam Su-val, abból jött egy kis következtetés.. Na mindegy, szívesen elolvasnám. Szólok Gradunak, valahogy szerezze vissza....
Ez így van, Juckómackónak igaza van, Kálmuska ne is vitatkozz nővel! Úgyis alulmaradsz. Su-val aztán semmi bajom, helyére tettük a dolgokat Susanne az egy tehetséges ámerikai, nőnemű, aki a mai nap reggelén illetve neki előző éjjelén fennmaradt hogy egyik képnél első lehessen Ővele volt egy csodás egész estét betöltő programunk, csak így négyesben, kellemesen, de Sanyi tényleg megfosztotta az utókort az okulástól, törölt mindent.. Kár..
Én tudom jól. Csak a Sanyi törölte a Susanne-féle vitákat, pedig érdekes volt.Kár, hogy kimaradtál belőle. Ne vitatkozz velem, úgyis nekem van igazam. És nézd meg, hogy nem Su-t írt, hanem Susanne-t.
Az a gond Mfolány, hogy Su fiú. Ha én lennék a férje, hát....... Ámbár nemsokára még élettársi kapcsolatra is léphetnénk...-Őrült nők ketrece...Hehe.
Fát vágsz? :o Az nem kifejezetten nőknek való sport, de te tudod... 1-2 mammutfenyő elég is az ünnepek utánra. ;) Egy kis plusz ilyenkor nem árt meg.
Majd beszámolok, de ha sikerül is kicsit felszednem, 1-2 hét alatt fájdalmas búcsút veszek tőle. Kár a fáradozásért....
Szerencsés alkat vagy, én fát vágni járok a közeli erdőbe, hogy újra topon lehessek ilyen ünnepek után.
Fejleszd csak, addig sem unatkozol.... ;) Bár, gondolom, amúgy sem.
Neked is boldog Karácsonyt és sok finomat!
Sok süti meg minden van, de szerintem fél kilóval sem leszek nehezebb januárra. De azért igyekszem.
Gyerekek, az ember (lánya) próbálja a tehetségét kifejleszteni minden téren, ez is egy út...
Mindenkinek nagyon nagyon békés karácsonyt kívánok, sok finomságot, plusz 3 kilót!!!
Kálmuska, kellemesen csalódtam Benned, mert a legelején amikor hozzámszóltál, tényleg azt hittem, hogy Susanne rámszabadította a férjét az alázások után ...huh megkönnyebbülés
Miért keserítem meg az életedet? :o Nem nyúlom le a Jucusodat, ne aggódj.
Neked is kellemes ünnepeket!
Gondoltam, itt vagy.... Neked is kívánok boldog ünnepet! Életem megkeserítője..... Majdnem összedurrantam a Jucussal....Kellemes, szép és békés ünnepet: Kálmán
Istenem! Szeretem ez a lökött libát( Jucus), elmegyek Hozzá, aztán lesz, ami lesz...Te meg mkicsilány, hidd el az üveg nem megoldás.....
Keményebb csajok igazi meglepit csinálnak. Nem szarakodnak poharakkal, hanem maradnak az üvegnél, a megfelelő helyre behelyezve
Jó is! Krémes-habosban jó vagyok. Csak ne kelljen külön-külön lapokat sütni, az nekem mindig leég.
Lehet, pedig még bírnom kell. Bent a süti a sütőben, el kell látnom krémmel, meg habbal...
Itt vagyok hát, igen későn érkeztem, hiába, lemaradtam a duma nagy részéről. Sajnos van aki főz, takarít, és nincs ideje dumcsizni Mivel a házimunka nagy lelki megrázkódtatást okoz, már fél üveg pezsgőt lenyomtam, hogy jobban bírjam a strapát..
Aki épp eszik, fejezze be, mielőtt tovább olvas. Én szóltam! ;)
A szőrtelenítésről a szumósok jutottak eszembe, brutálisak, hogy szőrösebb egyik-másiknak a háta, mint másnak a feje...
99 évesen már ciki lenne, ha nem.
Su: Szerencsére nem kötelező megfelelni neki, egyelőre lehet választani, legfeljebb nem elég "trendi" az ember....
a mai felkapott férfiszinészek és egyéb előadók alapján erősen ilyen az ideál is, nem csak a reál. még jó, hogy nekem már nem kell ennek megfelelnem
Ez talán nem az ideál, hanem a "reál". ;) Egyébként valami ilyesmi a menő. Legalábbis egyes körökben.
Ja igen, a metroszexuális típusra gondolsz? Isten mentsen minden olyan "férfitől", aki többet szedegeti a szemöldökét, mint én! Sajnos egyre szaporodik ez a fajta..
az biztos lelombozó tud lenni, ha a herceg kanca háton érkezik
Az idősebbek utána úgy csináltak, mintha semi sem történt volna, de a vagon másik fele tele volt fiatal kb gimiskorú lányokkal, akik utána odacsődültek, a kis kíváncsiak, és ostrom alá vettek: Ő volt? Tényleg? És elővette? Juj! Láttad? És milyen volt? ..- Közben nézték az öregembert mintha állatkertben lennének. Épp megérkeztünk, le is szálltunk, de csak jöttek mellettem és vihorásztak, és kértek, meséljem el mit láttam. Nem tudom, én nem voltam annyira "izgatott". Látszott, hogy ez nekik a nap fénypontja volt
sebaj. egy bizonyos súly felett az emberek rádöbbennek, hogy a bulémia nem betegség, hanem áldás ;)
Su
Én elég vizuális típus vagyok és a kommented egyből lepergett előttem, mint egy film
Kijött a kaja, ahogy magam elé képzeltem "kalandomat" Gazsival és az öreg bácsival, de nem baj, este amúgy sem egészséges belakni...
Ne haragudj, de nem fogom magam rosszul érezni amiért egy ilyen perverz öregemberről ilyeneket írok. Gusztustalan hogy ilyenek utaznak tömegközlekedésen, és mindenki csak elfordítja a fejét, de senki nem tesz semmit. Az ilyeneket igenis kifigurázom mert nem tartom semmire. Az volt csak a szerencse, hogy nem ment oda senkihez, nem úgy mint ami egy ismerősömmel történt, hogy egy ilyen perverz alak még fojtogatni is kezdte. Gyűlölöm az ilyeneket.Ráadásul hiába történt több éve nem tudom elfelejteni. Nem tudom mi célod van vele, hogy sértegetsz, amikor téged nem bántottalak.
micsoda egy ...... vagy te. csak azért vettem elő, mert azt mondtad látni akarod és egy ezresért eljátszadoznál vele. a magamfajta már nem válogathaz, minden örömöt meg kell ragadni az életben. aztán tessék, így megszégyeníteni. pedig el sem mondtam senkinek, hogy a gazsiéval is eljátszadoztál, sőt azét még körbe is nyalogattad, pedig a gazsié sokkal büdösebb volt. ejj te lyány, még ide is beírtad a szégyenemet, pedig ha elmesélném nekik, hogy te miket szoktál művelni hétvégén a diszkó után, biz isten megbotránkoznának.
Igen, igen. A tábla készítője jobban odafigyelhetett volna, mit is akar szemléltetni. Így nem egyértelmű...annyira.
Szerintem egész jó, lényegretörő a tábla
Emberek, gyertek! A nagy sikerű VV folytatásaképp kezdődik a Disznóhágó-show. Csak disznólkodás.
Szerintem most jött el az idő, hogy megírd a végrendeleted, ha eddig még nem tetted. Vedd úgy, hogy halál fia vagy!
Látom, szurkoltok, hogy Jucus meg én... Pedig ezt mi már lezsíroztuk... Az időpont meg a hely kettőnk titka, de ígérem mindenről (kis rátartással) Beszámolok....
Drága lettem? Óh. Más szempontból? Ez teljesen érthető, változnak az igények.
Az erősebbik nem..... Miután megnézek egy Szövetes Vera féle küzdelmet, elbizonytalanodom, hogy biztos, hogy ő is a gyengébbik nem tagja.... ;)
96 kiló? Az combos, van benned anyag. Juckót biztos jobban érdekli, hogy szép vagy....
"Mi van Gradu, meddig alszol?"
Jól van, jól van, nem eddig aludtam, csak most kerültem géphez.
Su: Olyan lovakon járnak, amik meg sem várják őket? Ciki...
Drága gradU! Nincsen ideálom, semmilyen, így közeledvén a 30-hoz, már más szempontból vizslatom az erősebbik nemet
Tényleg meredek hülyeség volt. A szépségideál a Pajeros típus.
Vagy a szemüveges, sovány, mindent tudó fiú?
Csalódtál? Az csak jót jelenthet. Talán mégsem vagyok teljesen süsü akkor. Ha ezen múlna bármi is......
Melyik volt az a kritikus mondat, amelyikből nem tudtam jól kijönni?
Elmebajosok. Fogirl még viszonylag normális. Gradu, Benned csalódtam. Egy mondatból ilyen szarul kijönni????
Értem, hogy nem keresgélsz herceget, nem is pasikra, hanem pacikra vonatkozott a kérdésem. ;) Érdekes, hogy milyen ideálod volt/van, és meg is álmodtad a szökést.
Azért vagy boldogtalan, mert más tetszett neked, mint másoknak? :o Az még nem baj, hogy más érdekes számodra. Aktuális szépségideál? Azért az nem csak egy konkrét típust takar. Milyen az egyébként?
Hé, nem én vagyok a herceg-kereső, hanem Juckómackó!! Én sosem kerestem herceget. Én általánosban beleszerettem az osztály legjobb matekosába, aki szemüveges volt, mai szemmel enyhén béna, de engem felizgatott, hogy milyen okos volt, és minden matekfeladatot megoldott a táblánál. Róla gyakran álmodoztam, hogy megjelenik egy lóval (?) az ablakom alatt, én kiugrom és elszökünk. Hogy hova, az most nem lényeg. Aztán itt jön az ártatlan szív és naivitás összetörése, amikor a média ránkerőlteti az épp aktuális szépségideált, mindkét nemre vonatkozóan..Kiröhögtek az "ideálom" miatt és én azóta is boldogtalan vagyok
Herceg lakozik... Az meg rajtad múlik, hogy elő tudod-e csalogatni.
juckómackó: Jól döntöttél, kár lett volna örökké várni rá.
Hálistennek mire befejeztem az ovit, kigyógyultam a lovakból
Hercegek, ó, kezeljük rugalmasan a dolgokat, és rájövünk, valahol mindegyikben egy herceg lakozik Sajna legtöbbször jó mélyen...
Egy lóval akartad leélni az életed? Én még a hercegre vártam, aztán rájöttem, hogy olyan nincs is...
Hehe, most nagyon jót szórakoztam, pedig esküszöm, nem akartam Juckómackót beégetni... Ez tőlem is csak olyan freudi elszólás volt gradU, ezt komolyan mondod? szeretik?? mondjuk kiskoromban lómániás voltam, már ovis koromban arról ábrándoztam, hogy egy lóval fogom leélni az életem, bár részletekben nem gondolkodtam..Most már hidegen hagynak...
Ez most kezd olyan lenni, mint a múltkor: nem tudok jól kijönni belőle, de a helyzeten rontani még lehet. Én NEM AZÉRT szeretem a lovakat, ahogy gondolod..... És ne mondd, hogy nem arra gondoltál, úgysem hiszem el.
Vannak ezzel így néhányan.... Emberi gyarlóságunk következménye.
mfogirl: Ó, a lovakat valamiért sok nő szereti....
Erősen gondolkodom a dolgon. Tudod mindennek ellen tudok állni, csak a kísértésnek nem...
Nagyon rendes vagy. Csak azért nem akarom ezt a példányt, mert tényleg fiatalabbra vágyom. Ez lehet, hogy el sem áll karácsonyig... De a lovához ragaszkodom!
Karácsonyi ajándék lett volna, dehát nem erőszak a disznótor Nem hibernálom le, ha majd kérsz, kapsz egy fiatalabbat
Nagyon meg akarsz szabadulni valakitől. Még a végén kötélnek áll juckómackó, és összejön az üzlet. Bár nem pont úgy festenek a dolgok, de azért kitartás...
Hibernáld le, ínségesebb időkben még jól jöhet. Ki tudja mikor fogok pasihiányban szenvedni?
Ez egy elég szimpatikus hozzáállás , bár egy nő mélyebb sebet tud ejteni ha a férfi hiúságot célozza meg.
Aranyos. Nagyon népszerűek a cicákok a köreitekben.
Van néhány beteges, akik minden macskás képhez írnak valami durvát, de nekik ez az egyetlen örömük az életben.
Na van már avatárom, ezt a cicát pont itt találtam, róla írta valaki, hogy forrasztópákát rakna a szemébe Most legalább kicsit mindig velem van
Szájba kell rúgni az ilyet, amíg a vért törölgeti, addig sem foglalkozik mással.
Dehogy gondolok ilyet, bizonyára nem a taták az eseteid. Meg amúgy is pasikölcsönződ van, szóval nem szorulsz rá ilyenekre.
hihi Most azt hiszed mi, hogy arra vártam epekedve, hogy hátha megkér?? Áh nem kellett sokat erőlködnie, úgyis remegett a keze, nem volt sok munkája, csak kézbe kellett vennie és kész Na jó fúj, hátha nagyon fiatalok is olvassák ezt... De akkor is felháborító, hogy egyesek így viselkednek nyilvános helyen. Amúgy nem ez az első eset, már gimis koromban is volt ilyen akkor szembe ült le velem egy ilyen perverz, de akkor még kuka voltam, csak elkezdtem olvasni, ahelyett hogy elintéztem volna
Húha. Nem gondoltam volna, hogy ilyen határozottan elintézted az öreget. Persze érthető, hiszen eléggé gyomorforgató volt. Szerencséd, hogy nem azt mondta, hogy "Kisasszony, nem folytatná? Én már öreg vagyok ehhez." Illetve ezek után neki szerencse.
Persze nem úgy volt ám, hogy annyiban hagyom, fölálltam, hogy az emberek könnyen azonosíthassák a hagforrást, és hangosan, hivatalos hangon szóltam az öregembernek: "Kérem, hagyja abba a maszturbálást a vonaton!" Erre gyorsan elrakta, de rám sem nézett, és persze csönd lett a vagonban, mindenki felénk bámult.
Amúgy a megszokásról jut eszembe, egyszer Szolnok felé utaztam a vonaton, amikor észrevettem, hogy átellenben egy öregember elővette a "férfiasságát" és dolgozni kezdett rajta. Nem csak a zsebén keresztül, hanem rendesen elővette, ráadásul olyan kis puha is volt, meg dünnyögött hozzá-. semmi értelmét nem láttam,minek csinálja, ha nincs is izgalmi állapotban, akkor beugrott, hogy csak MEGSZOKÁSBÓL! Gondolom, ez olyan unaloműző, van aki olvas, vagy keresztrejtvényt fejt vonaton, ő meg csak úgy húzogatta
Már nem a saját lábai közt van. Így szoktak pihenni a disznók? Nem is tudtam, hogy ezt azért csinálják.....
Miről beszélsz? Csak elfáradt és támaszkodik. Vagy kertmoziban vannak, és nem lát rendesen. Nézd meg, nincs semmi beakasztanivaló a lába között....
gyanítom csak nekünk szorul magyarázatra, ott mindenki tudja, hogy vkinek van egy kandisznója amit ilyen célokra tart. Egyébként lehet az van oda írva csak nem tudjuk elolvasni.
Összesen: 18
[1]