Nagyon aranyos kép. Árulkodik a lakóiról is, kedves emberek lehetnek.
De nagyon örülök a sok POZITÍV hozzászólásnak is.
Nem reménytelen a mi természeti világunk!
Egyik unokatesóm épp most épülte át a házát, ő New York államban lakik, azt montda nekik külön enegdély kell, hogy kivághassák a fát ami útban van. Egyébként eléggé elszomorította őket, hogy ki kellett vágniuk két fát, a rengetegből ami az udvarukon van. Nálunk ha van is ilyen szabály még várat magára, mire a gondolkodás is hozzáérik
helyes a cím, a természetet óvni kell
Nekem is tetszik. Néhány agyament példát vehetne...
Az emberek nem tudnak azonos módon reagálni bizonyos dolgokra. Amit Te fontosnak ítélsz, neki nem számít. Más élet, más hozzáközelítés. Én azt a szép fát a háztető alól biztos nem vágnám ki. Pussz.
Én sem vágnám le. A nagyanyám anyám születésekor ültetett egy fenyőt az udvarukba, '99-ben, mikor meghalt a mami, és eladtuk a házát, az új lakó első dolgai közt szerepelt a fenyő kivágása, pedig még útban sem volt, meg az alsó ágai is magasan voltak, szóval nem értettük, miért. De sajnáltuk nagyon.
Az én házam előtt 3 ezüstfenyő van. Szegény muteroma négy-öt -hatéves karácsonymkor ültette el. a fák már negyvenévesek múltak. Aszongya a szomszédasszony, vágjam le az alsó ágát, mer nem fér el alatta... Hajolj le, vazze...
Na hát ezt valahogy így kéne.Sztem még jól is néz ki.
Összesen: 8
[1]