Romantikus lélek, leugrott egy kicsit keresni az Igazit, akit majd megment.
Ez sovány akart lenni.Mi ez a mipicsapacs a s betűm helyén?
Én nem szeretem a Stált.Anyukám azt tanítottaovány szakácsban ne bízz.
Nekem is ez jutott eszembe róla. Hogy főzhet, ha olyan sovány tud maradni?!
juckómackó: Sokan gondolom, új ötleteket szeretnének látni, azért nézik. Különben egy finom kaja készítését tévén keresztül nézni önkínzás. Főzős műsor akkor tud érdekes lenni, ha egy kis show-val meghintik.
Anyukád bölcs.
Én sem szeretem Stahlt, vannak jó receptjei, de nem gondolkozik praktikusan. Az Irigy Hónaljmirigy paródiája nagyon találó volt róla.
ez igen... a spak fent maratt, de futni már csak cipoben megy, nem?
Nem értelek titeket.Pedig a zsírtaposás tök buli
Ja igazad van gradu -.- Norbi szelet az Ha valaki fogyni akar tenni kell érte. Nemcsak ilyen szar müzliket enni! Mozogni kell, odakell figyelni mit eszünk stb. És nagyon könnyen lelehet fogyni ! Haverom 2hét alatt lefogyott 20kg ennyi ! Alig evett és mozgott minden nap Most jobb kondiba van mint én
Norbi stílus. "Idd meg ezt a vacakot, ettől majd mozgás nélkül lefogysz a foteledben ülve. A chipset és a hamburgert sem kell megvonnod magadtól." Jó üzlet nekik, hogy erre vevők az emberek.
Stahl Judit csak egy példa volt. Én amúgy sem szeretem a tv-ben a főzős műsorokat. Vagy főzök, vagy nem, de nézni, ahogy más főz? Nem sok értelmét látom.
Stahljucus olyan ügyes? Nem tudom, nekem olyan érzésem van vele kapcsolatban, hogy az országban még nagyon sokan tudnak annyit, csak nem kamerák előtt főznek. Nem is a mennyiség számít különben sem, hanem a minőség. Sokkal jobb, ha kevesebb félét tud valaki, de azokat finoman.
Élelmiszeriparban dolgozom. Nem ezt tanultam, de rámragadt ez-az. De a konyhában is szoktam pácolni.
Ő állatkertbe való figura. Ha szereted a májkrémet, ne nézd meg, mit írnak rá és azt se, hogyan készül!
juckómackó: Milyen szakmai ártalom? Az a szakmád, vagy csak konyhatündérként találkoztál vele?
Ha minden igaz akkor például egyes chipses zacskókon(köchiohömm) előfordul ez a nagyon szép név.Amikor megnéztem az összetételi listát,olyan sokkot kaptam,hogy azóta nem tudom kiverni a fejemből a "Fekete Pácsót"
Egy fajta müzlit én is eszem néha (csokisat).
Nekem nem ártott, nincs vele különösebb bajom. Ügyes ember, hogy ilyen jól megél másokból. Tud valamit és nagyon jó menedzsere / tanácsadója lehet. Norbi legalább a mozgást is szorgalmazta, ennyi szóljon mellette.
Irritáló? Pedig mit fáradozott, hogy a szimpatikus ugribugri fitneszguru képet kialakítsa magáról. Nálad nem járt sikerrel. A sok aszpartám miatt jobb is, ha nem eszed a sok finom Norbi dolgot.
Látom, Te is jó véleménnyel vagy Norbiról... Én szeretem a müzlit, meg a puffasztott búzát és társait, de Norbi-terméket nem vagyok hajlandó venni és enni. Annyira irritál a pasi, hogy na!
Hülyeség, de legalább figyelemfelkeltő.
Így kell kevés pénzből hatásos reklámot csinálni.
lehet hogy fel volt véve onnét a rács aztán gyorsan vissza
Összesen: 14
[1]