Mit izélnek már ezen ? Úgyis megpusztulunk mindannyian egyszer Most ezzel mitfognak elérni semmit ? Gyertek ide Dunaújváros-ba azt nézzétek meg tetves vasmű éjjel mit ereszt ki magából -.- ennyi én már nemis törődöm ilyenekkel, fölösleges. Amíg anyagi nyereség van rajta úgyis csinálják
Ez így van,nem véletlenül írtam zárójelbe,amit te is a kommented végén.Sajnos sok helyen keverik az egészet.Reméljük rövid időn belül megoldják,hogy ez ne így legyen.
Azt meg én se szeretem látni,hogy szétfolyik a szemét,de legalább az emberek használják a gyűjtőket és ez jó dolog.Az elszállítást kell gyakrabban megoldani.
van ilyen szelektív hulladékgyűjtő szemeteskocsi. úgy néz ki mintha egy tartályba töltenék a szemetet, de valójában szét van parcellázva belül.
Nem biztos, hogy csak velünk van a baj. Szépen gyűjtögettem szelektíven a szemetet, külön zacskóztam, ahogy kellene. Elvittem és lehangoló volt a kép : túlcsordulva mindegyik gyűjtő. Sokan nem tudták belegyömöszölni és oda tették elé - mellé - mögé......hát ennek sincs sok értelme. Annak sem amit itt olvastam az előbb, hogy a kukások ömlesztve egy tartálykocsiba zúdítják az egészet. Pedig jószándék, az lenne......
Sajnos vannak sokkal rosszabbak is,mint az a vasmű.A legtöbb ember meg sajnos úgy van ezzel a témával,mint te(ne érts félre,nem bántani akarlak ezzel,mert valahol azért neked is igazad van):egyszerűen nem törődik vele,nem érdekli.Gondoljunk bele mi lenne akkor ha ez a nézőpont átfordulna minden egyes embernél.Már csak az is sokat számítana,ha például mindenki szelektíven gyűjtené a szemetet(és azt úgy is dolgoznák fel,persze)vagy nem pazarolná az energia-forrásokat.Én meg álomvilágban élek,ezt is tudom...
SlokE, igazad van, de csak abban, hogy a rossz dolgokhoz csak annyi kell, hogy a jóemberek ne csináljanak semmit. Túl sokan gondolkodnak úgy mint te, és egyenként mindegyiknek igaza van, de tömegben véghezvihetnék akaratukat. Nem mindenhol van ez így...
Ez a jelenlegi fejlődési irány: a fák fogynak, a tuskók meg egyre többen vannak.
Van benne vmi, ez a fickó egész jól érzi magát köztük, gratu gradU, akár ki is lehetne cserélni a képaláírást
Ha nem vicc, akkor miért... na de mind1... Kíváncsi vagyok mit olvas a fickó, csak nem a "Kellemetlen igazságot"?