Én pedig naponta fogyasztom a káros csokit, hogy az emberiségnek annél kevesebbel kelljen megküzdenie. Mellesleg imádok az erdőben sétálni. Jó ez a kép. Az egyik kedvenc ártéri erdőmet egy hét alatt kivágták.
Sose felejtsük el azt hogy mi is emberek vagyunk és midnenki arra gondol hoyg én "csak egy" ember vagyok aki nem ér semmit világvizonylatban de ha minden 1 ember tesz vmit akkor már zsír
Épp ez a hozzáálás a rossz. Ha egy ember példát mutat, és úgy neveli a gyerekeit, hogy azok ne járuljanak hozzá ahhoz, hogy ilyen végünk legyen, akkor legjobb esetben ha mondjuk 2 gyereked van, akkor az már 2, annak a gyerekei kb 4 azoknak kb 8, plusz ha mázlid van és kitartó vagy akkor néhány ismerősödet is meggyőzöd, pl 2-t, és az is így nevelné a gyerekeit, és tovább, akkor LEGALÁBB 25-30 embert befolyásoltál. És ez csak egy ember. Képzeljétek el, ha csak minden 100. ember erre képes lenne, akkor már mennyit haladnánk. De sajnos nincs ennyi akaraterő az emberekben... De azárt próbálkozzunk!
Néha kijön az emberből, de alapvetően nincs igazad. Az anarchia nem vezet sehová. Ezt az országot ti képzeltétek el úgy, hogy minden jó lesz. Erre szavaztatok kilencvenben. Gyerekek! Most jöttök rá, hogy ez más? Valamikor, abban a mocskos szocializmusban a bunkó purdéitok még nyaralhattak is? Nyaljátok ki bármelyik két nagy párt seggét, attól még nektek csak a fos jut, vazze
Ezzel max. 25 galambot, fát, stb. menthetsz meg. (amire szintén oda kell figyelni) De ha tényleg tehetnénk valamit, mert van bafolyásunk akkor nem itt ba**nánk a rezet (kivétel a helyi KÉMecskéket). Ez az idióta ország még a degenerált honatyáitól sem tud megszabadulni!!
És eközben mennyi idő is telik el? Mire az én 2 gyerekem 4 gyerekének a 8 gyereke megszületik? Szép gondolat, nem mondom, de ez sajnos a való világban nem mindig így működik. Én pl. lelkesen gyűjtöm a szelektív hulladékot, hetente 2-3 alkalommal viszem a cuccot a gyűjtőhelyre, de sajnos nagyon kevesen csinálják utánam. Gúnyos pillantásból annál többet kapok....
az ilyenek nem változtatják meg a világot. lehet feleslegesen beszélgetni róla, de mindenkiben ott van a mohóság meg a lustaság és addig pusztítani is fogjuk azt, amit gyorsan, könnyen és gazdagon lehet kihasználni..
illetve nem is nullát, hanem egy... na mindegy....
gradU, tényleg...elnéztem egy nullát
, igaz az évekkel korábban volt mikor mondták, de úgy tűnik már nem úgy van
weiszi1995: igen azok, direkt csinálják így hogy beszéljenek róla (és beszélünk is)
találtam még csomó ilyen képet és fel is töltöttem őket talán holnap már fenn is lesznek
lehet h igazad van Reg, de elég furcsák ezek a képek
Nem vicces kép, de mégis aztmondom,hogy helye van bárhol.Még ilyen képeket.
weiszi1995, ez nem a jövő, ilyennel találkozhatsz a trópusokon. Most nézem, hogy tényleg kijön durván az az egy Magyarországnyi terület, amennyi erdőt kiirtanak egy nap. Cinkes, egy dolog, de összetett...
Tegnap volt a spektrumon, hogy napi x hektár területen pusztítanak erdőket Ausztráliában (Tasmania), ami évi egy Görörgországnyi terrület.
megin egy ijen ˝mi lesz a jövőben˝ képet tettek fö
Marha jó kép!!!És tényleg meghökkentő!Gradu:nagyon sokszor több ennél!Sok hatás ért, amikor vega lettem és figyelek rá, hogy ne vegyek olyan kozmetikumokat, amiket állatokon teszteltek.Rengeteg ember van, akit ez komolyan foglalkoztat, és mindegyik számít!Ajánlom figyelmetekbe:peta2.com 
A szőrmeiparról készült, + a vágóhídas videók, de vannak még nagyon durva esetek, most hagy ne kelljen elkezdenem sorolni...ezen nagy akaraterővel lehetne változtatni, és változtattak is rajta, a Peta és a Fauna is Magyarországon, de még sokat kell fejlődni.Hál'Istennek meg lehet fogni az embereket vele, ezt bizonyítja a rengeteg aláírás, ami összegyűlt (az speciel az állatkínzással kapcs-ban), és nagyon büszke lehet magára mindenki, aki szelektíven gyűjti a hulladékot, vagy akár egy szalmaszálat is keresztbe rak a természet érdekében!
Nem nyugtatom a lelkiismeretemet, nincs szükségem rá. Melyik videók érdekesek? (elég nehéz azon az oldalon bármit is megtalálni) Elég ködösen írsz, mit teszek meg?!
Nem, nem csak reklámfogás, imádom, mikor ezzel próbálják at embreke megnyugtatni a lelkiismeretüket.Nézd meg a videókat, aztán beszélj!www.peta2.com!Ha veled csinálnák akkor kicsit félnél, ugye?...Dehát te ember vagy!Ja persze, el is felejtettem.És miben is különbözöl olyan nagyon, hogy jogod van megtenni?...
Értem!
Az olyanokból meg lehetne egy iszapleválasztó a fővárosi szennyvíztelepen.
Az is jó lehet a bőrnek 
Igazad van, azt hiszem, én is tudnék javasolni néhány kísérleti alanyt. 
De nehezen viselem, mikor a húdevédjükakörnyezetet, minemtesztelünkállatokon feliratú kozmetikumok tönkrevágkják a bőröm 
Kérdésre-kérdés: Mennyivel több embernek szerezhetnénk boldog perceket, ha embereken tesztelnénk?!
Rühellem ha az álatokat bántják, de ha a szomszédom tesztalany lenne egy tetűírtó, vagy akár púder készítésénél az jó érzéssel töltene el. Nem kell túlélnie.
A növényeket nem sajnálod? Hogy lehetsz ilyen szívtelen?
Nem állatokon tesztelt? Csak reklámfogás, jó esetben még igaz is.
Kezdeti szárnypróbálgatás. 
Jók ezek az elgondolkodtató hirdetések, de a hatásuk nem több annál, hogy ezt megállapítjuk róluk, és kicsit belegondolunk, merre tart a világ.